Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Sollicitatietraining: indruk maken op je gesprekspartners
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Maak een onuitwisbare indruk op je gesprekspartners. 80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan! Binnen het (...)
meer informatie
Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Sollicitatietraining: solliciteren en netwerken via social media
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Solliciteren en netwerken via social media 80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan! Door de komst van social media en (...)
meer informatie
Out of my Box: Omdat trainen werkt! : Sollicitatietraining: opvallen in de overvolle arbeidsmarkt
Deze training wordt verzorgd door Out of my Box: Omdat trainen werkt!
Hoe val je op in een overvolle arbeidsmarkt? 80% van onze deelnemers hielpen we binnen drie maanden aan een passende baan! Wil jij ook zo snel mogelijk aan de slag? Meld je dan aan! Wist je dat een selectiecommissie (...)
meer informatie
JobBootcamp : De complete sollicitatietraining
Deze training wordt verzorgd door JobBootcamp
Het is tijd voor jouw volgende carrièrestap! Bij JobBootcamp helpen we je graag aan die nieuwe baan waar je echt zin in hebt. We zorgen ervoor dat jij weet wat je moet doen om je nieuwe werkgever te overtuigen. Je (...)
meer informatie
Learnit : Succesvol solliciteren
Deze training wordt verzorgd door Learnit
De eerste indruk die je maakt is vaak bepalend, met name bij solliciteren. Op het moment dat je de hand van je gesprekspartner schudt, heeft deze zijn of haar oordeel al klaar. Is het een positief oordeel, dan hoef je (...)
meer informatie
Molijn Training : Solliciteren met succes I Sollicitatietraining
Deze training wordt verzorgd door Molijn Training
Solliciteren met succes Een baan voor het leven bij dezelfde werkgever is niet meer van deze tijd. Solliciteren hoort daarmee bij een moderne loopbaan. Hoe vind jij je weg in het aanbod van vacatures, waar zoek je? In (...)
meer informatie
de Lange-Partners : Solliciteren videotraining Individueel
Deze training wordt verzorgd door de Lange-Partners
Deze training is voor iedereen die begrijpt dat solliciteren tegenwoordig anders moet. Dat het professioneler moet. En dat het overtuigender moet! Hoe verkoop je jezelf? Hoe zorg je ervoor dat juist jij die hogere (...)
meer informatie
Yep Trainingen : Sollicitatietraining
Deze training wordt verzorgd door Yep Trainingen
De training Positief en Effectief Solliciteren is speciaal ontwikkeld voor starters die zich verder willen voorbereiden op een goede start op de arbeidsmarkt. De training duurt 3 uur en wordt gegeven aan kleine groepen (...)
meer informatie
Logikos Trainingen : Solliciteren
Deze training wordt verzorgd door Logikos Trainingen
Herken je jezelf in een van de volgende punten? Ik schrijf mijn brieven graag met de hand. Te laat komen voor een gesprek vind ik geen probleem. Ik hou graag mijn vrijetijdskleren aan tijdens een gesprek. Ik zoek het (...)
meer informatie
Icademy : Succesvol solliciteren - Training gericht op een goed voorbereid gesprek over jouw toekomst
Deze training wordt verzorgd door Icademy
De sollicitatie is het eerste contact dat je legt met personen die jou een nieuwe baan kunnen bezorgen. Een sollicitatie geeft een eerste indruk en die moet meteen goed zijn! In de e-learning 'Succesvol solliciteren' (...)
meer informatie