Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

HR Academy : Strategisch Talentmanagement voor HR
Deze training wordt verzorgd door HR Academy
Talentmanagement en het aantrekken en ontwikkelen van medewerkers is topprioriteit en staat bovenaan op de HR-agenda in Nederland. Wilt u een kennispartner worden die talentmanagement kan inzetten als hefboom naar (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Effectief ontwikkelen van je talent
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
Deze training geeft inzicht in uw talenten en kwaliteiten en hoe u deze optimaal kunt inzetten in uw werk. Wilt u graag met veel plezier werken? Wilt u energie krijgen van wat u doet? Heeft u de wens om uw talenten te (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Talentmanagement & Employability
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
Steeds vaker wordt gekeken naar de kwaliteiten van medewerkers en hun employability. Talentmanagement, het aantrekken en ontwikkelen van talent, hangt hier nauw mee samen. Steeds vaker wordt gekeken naar de kwaliteiten (...)
meer informatie
Van den Broek en Partners : Opleiding HR Business Partner - Strategisch HRM (Performance management - Talentmanagement - Verandermanagement - Strategisch adviseren)
Deze training wordt verzorgd door Van den Broek en Partners
Wil jij de stap van HR professional naar beleidsbepalend en strategisch HR Business Partner maken? En wil je leren hoe je de toegevoegde waarde van het HR beleid goed onderbouwt? Deze opleiding brengt jou op het niveau (...)
meer informatie
Elysisch Talent : Opleiding Talentmanagement, Loopbaanbegeleiding en Coaching
Deze training wordt verzorgd door Elysisch Talent
Deze opleiding biedt je praktisch toepasbare kennis en vaardigheden waarmee je beter in staat bent om medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn. Daarmee vergroot je de resultaten van en voor de organisatie. Ook (...)
meer informatie
Icademy : Functieprofiel ontwerpen en gebruiken - Praktische en systematische aanpak van talentontwikkeling binnen je organisatie
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Bedrijven en organisaties ontkomen er niet meer aan: met het oog op zowel de beloning van personeel als de beoordeling van het functioneren van medewerkers zullen de diverse functies binnen de onderneming helder moeten (...)
meer informatie
Quality Contact BV : IK-Kompas loopbaan begeleiding/ talentontwikkeling
Deze training wordt verzorgd door Quality Contact BV
Minder hard werken en meer met je hart werken Het Ik kompas Het IK Kompas is voor mensen met drive en lef, mensen die het anders willen. Minder hard werken en meer met je hart werken. Het IK Kompas geeft jou een (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Talent Management & Talent Ontwikkeling – topprioriteit voor groei van uw organisatie Talentvolle medewerkers vormen vaak de basis van succesvolle organisaties. In succesvolle organisaties wordt het aanwezige (...)
meer informatie
Matchcare : Werkboek Talentontwikkeling
Deze training wordt verzorgd door Matchcare
Werkboek Talentontwikkeling Dit werkboek leert je hoe je je eigen loopbaan vorm kunt geven vanuit jouw talent. Je leert: een plan te maken hoe je je talenten en je plan over de bühne brengt hoe je jezelf zo organiseert (...)
meer informatie
Elysisch Talent : opleiding Human Resources en Talent Management
Deze training wordt verzorgd door Elysisch Talent
De opleiding biedt je praktisch toepasbare kennis, een open en bewuste houding en nuttige vaardigheden waarmee je beter in staat bent om medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn. Je leert over het hele HR-proces, (...)
meer informatie