Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

2Xplain Vakinformatie : 2Xplain VPS (Vakopleiding Payroll Services)
Deze training wordt verzorgd door 2Xplain Vakinformatie
VPS met de beste vak-praktijktrainers Salarisadministratie leren begrijpen zonder hulp van een docent is een onmogelijke opgave. Nog mooier is het als de docent naast vakkennis ook uw praktijk kent en zo naast (...)
meer informatie
IPD Opleidingen : Vakopleiding Payroll Services (VPS) dagopleiding 21 weken
Deze training wordt verzorgd door IPD Opleidingen
Vakopleiding Payroll Services.....de loonadministrateur in een leidinggevende functie!U wilt zich specialiseren om uw kennis van arbeid en belonen uit te bouwen, managementvaardigheden te ontwikkelen en een hoger (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Vakopleiding Payroll Services (VPS®)
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Verdieping van uw kennis op het gebied van salaris en arbeid Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van salaris en arbeid? Dan is de Vakopleiding Payroll Services (VPS®) de perfecte opleiding om uw carrière te (...)
meer informatie
De Laat Kenniscentrum : Vakopleiding Payroll Services VPS
Deze training wordt verzorgd door De Laat Kenniscentrum
Met de Vakopleiding Payroll Services (VPS) bent u gevorderd op het gebied van loonadministratie met de nadruk op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. U wordt opgeleid in onder meer HR-beleid, ICT, financiële (...)
meer informatie
2Xplain Vakinformatie : 2Xplain Payroll (in) control
Deze training wordt verzorgd door 2Xplain Vakinformatie
Laat je meenemen en inspireren De studiedag “Payroll (in) Control” is een unieke dag doordat er wordt ingespeeld op een sterke behoefte in het vakgebied en de maatschappij: in control zijn, oftewel iets beheersen. (...)
meer informatie
2Xplain Vakinformatie : 2Xplain Payroll in the Netherlands
Deze training wordt verzorgd door 2Xplain Vakinformatie
Dutch payroll: avoid unnecessary mistakes and reduce cost  Running Payroll in the Netherlands is among the most complicated in the world. Payroll taxes are the biggest source of income for the Dutch Government, (...)
meer informatie