Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

YEARTH Academy : Verandermanagement in 4 maanden
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Veranderen is eerder regel dan uitzondering. Hoogstwaarschijnlijk zit ook jouw organisatie in een veranderproces. Het succesvol sturen van veranderprocessen vergt de nodige kennis en leiderschap. Onderzoek toont (...)
meer informatie
Sioo, veranderen en organiseren : Intern Adviseren
Deze training wordt verzorgd door Sioo, veranderen en organiseren
Gebruik jouw interne positie als meerwaarde bij adviseren en veranderen Een externe adviseur inhuren? Natuurlijk, dat kan. Steeds meer organisaties kiezen echter voor interne adviseurs. Logisch, want organisaties (...)
meer informatie
Rijnconsult : Adviseren als tweede beroep
Deze training wordt verzorgd door Rijnconsult
De meeste interne adviseurs hebben vaak twee beroepen: naast het vak dat zij geleerd hebben, bijvoorbeeld HRM, techniek, communicatie, accountancy, informatica, recht, economie, beoefenen zij ook het vak van adviseur. (...)
meer informatie
HRD Academy : Adequaat omgaan met stress en burn-out bij medewerkers
Deze training wordt verzorgd door HRD Academy
Voldoe aan de wettelijke verplichtingen door leidinggevenden, managers en interne adviseurs te sensibiliseren en bekwamen in het omgaan met stress en burn-out bij medewerkers. Situering Sinds de nieuwe wetgeving zijn (...)
meer informatie
School voor Adviseren :'ART OF ADVISING'
Deze training wordt verzorgd door School voor Adviseren
Het komt veel voor dat adviseurs niet begeleiden, maar overnemen. Of, eerder bij intern adviseren; dat de adviseur een opdracht krijgt toebedeeld. In beide gevallen staat de klant op ruime afstand. Maar bij serieuze (...)
meer informatie
Moovs : Publiek Domein: Leergang voor Interne Adviseurs
Deze training wordt verzorgd door Moovs
Deze intensieve leergang helpt een helder referentiekader ontwikkelen voor het behouden van koers in het dagelijkse krachtenveld als adviseur. Balanceren tussen dienstbaarheid en eigenzinnigheid staat centraal. (...)
meer informatie