Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

train2work trainingen : Praktisch casemanagement bij verzuim en re-integratie (korte workshop!)
Deze training wordt verzorgd door train2work trainingen
Verzuimbegeleiding, dossiervorming, relevante wet- en regelgeving en gesprekstechnieken zijn de thema’s van deze praktische en actieve workshop. Je leert verzuim en re-integratie in jouw dagelijkse werkpraktijk op een (...)
meer informatie
Etop Arboacademie : Casemanagement I bij verzuim en re-integratie
Deze training wordt verzorgd door Etop Arboacademie
Wat kan een medewerker nog wél in plaats van niet?! Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de werkgever om terugkeer van verzuimende werknemers te bevorderen. Dit vraagt om meer gespecialiseerde kennis en (...)
meer informatie
Avans+ : Register casemanagement verzuim
Deze training wordt verzorgd door Avans+
Register casemanagement verzuim Het verzuimproces is complex geworden, waarin wet- en regelgeving en vele actoren (bedrijfsarts, arbeidsdeskundige, UWV, leidinggevenden, medewerker etc.) betrokken zijn. Dit vraagt om (...)
meer informatie
Etop Arboacademie : Casemanagement II complex verzuim
Deze training wordt verzorgd door Etop Arboacademie
Wat betekent complex verzuim voor een organisatie? Als je de verzuimprocedures goed hebt ingeregeld is dit nog geen garantie dat er geen problemen ontstaan. Iedere organisatie heeft zijn 'complexe verzuimdossiers'. Hoe (...)
meer informatie
Etop Arboacademie : Casemanagement III organisatie niveau
Deze training wordt verzorgd door Etop Arboacademie
Wat betekent verzuim voor een organisatie? Het streven naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers plus een groeiende financiële verantwoordelijkheid van/aan de werkgever vragen een adequate verzuimaanpak. Met andere (...)
meer informatie
train2work trainingen : Casemanagement bij verzuim en re-integratie
Deze training wordt verzorgd door train2work trainingen
Ziekteverzuim is vervelend en kostbaar. Naast de puur financiële kosten leidt ziekteverzuim tot een hogere werkdruk bij de collega's, administratieve rompslomp en wellicht tot negatieve consequenties bij je klanten. (...)
meer informatie
Info Support : Test Case Management Using Visual Studio
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Deze training is vervangen door de 'Assuring Quality Using Azure Test Plans' (AQATP).Zie 'gerelateerde trainingen' voor meer (...)
meer informatie
SV Land : Basisopleiding Casemanager Verzuim
Deze training wordt verzorgd door SV Land
Algemeen Bent u iemand die het beste uit mensen haalt zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen? Weet u hoe u verzuim en arbeidsongeschiktheid onder controle kunt houden? Weet u wat u van een bedrijfsarts (...)
meer informatie
Gezond in Bedrijf : Opleiding Casemanager in Taakdelegatie
Deze training wordt verzorgd door Gezond in Bedrijf
De eerste editie van deze opleiding is bijna afgerond en leidt bij cursisten, arbodiensten en docenten tot groot enthousiasme. Vandaar dat wij u alvast attenderen op onze tweede editie. Want het animo is groot. Na (...)
meer informatie