Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Learnit : POP-gesprekken
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Steeds meer organisaties investeren in de persoonlijke ontwikkeling van hun werknemers. Met vaak goede resultaten voor beide partijen: de werknemer voelt zich gewaardeerd en uitgedaagd en de werkgever heeft vaardige (...)
meer informatie
VistaNova, School voor loopbaan & leiderschap : Koersonderzoek Technieken, 3-daagse training loopbaangesprekken
Deze training wordt verzorgd door VistaNova, School voor loopbaan & leiderschap
Koersonderzoek Technieken Methode Hoogendijk Inleiding Het Koersonderzoek volgens de methode Hoogendijk heeft naam gemaakt als een zeer inspirerende en gedegen methode voor POP en loopbaangesprekken. Uniek aan het (...)
meer informatie
Van den Berg Training & Advies : E-learning Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken
Deze training wordt verzorgd door Van den Berg Training & Advies
E-learning Beoordelings- en functioneringsgesprekken Bij de VdB Blended Learning Academie is het mogelijk om, naast het deelnemen aan de training Beoordelings-, functionerings- en POP-gesprekken, voor euro 75,- per jaar (...)
meer informatie
Avans+ : Persoonlijk en professioneel ontwikkelplan voor het laboratorium
Deze training wordt verzorgd door Avans+
Iets voor u? U gaat het geleerde uit de overige modules van deze opleiding in de praktijk brengen. U wilt de gehele opleiding Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium succesvol (...)
meer informatie
Matchcare : Verdiepingspakket | 4 loopbaangesprekken
Deze training wordt verzorgd door Matchcare
Verdiepingspakket, vier loopbaancoach gesprekken en onbeperkt toegang tot het talentenplatform met diverse zelftesten. Zelf de regie voeren, sterker staan op de arbeidsmarkt en aantrekkelijk zijn voor organisaties? Wij (...)
meer informatie
ExplainiT : Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) Gesprekken Voeren
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
De uiteindelijke kwaliteit en het resultaat van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) hangt sterk af van hoe je als leidinggevende met je medewerkers in gesprek gaat over hun ontwikkeling. Lukt het jou om de echte (...)
meer informatie