Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

VAN OSS & PARTNERS : Basisopleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen
Deze training wordt verzorgd door VAN OSS & PARTNERS
"In 3 dagen het officieel erkende certificaat behalen kan dat"? "Ja dat kan in onze praktijkgerichte training"! We geven zicht op de taken, verantwoordelijkheden en de positie van de vertrouwenspersoon. Met life (...)
meer informatie
Merlijn : Basisopleiding Mediation ‘Tegenpartij of conflictpartner’
Deze training wordt verzorgd door Merlijn
Mediation is een uitermate intrigerend, veelzijdig en uitdagend vak. Een vak dat intensief van A tot Z geleerd en geoefend moet worden. De bijbehorende technieken worden constant aangescherpt, gecontroleerd en (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Vertrouwenspersoon basis
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Als werkgever bent u volgens de Arbowet verplicht beleid te voeren met betrekking tot het beschermen van uw werknemers tegen (seksuele) intimidatie, agressie en geweld. Vaak wordt als eerste een (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Vertrouwenspersoon vervolg
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Als vertrouwenspersoon is het belangrijk op de hoogte te zijn van de individuele rechtsmiddelen die bijvoorbeeld bij ongewenst gedrag tot uw beschikking staan. Tijdens deze eendaagse training ontdekt u precies (...)
meer informatie
SBI Formaat : Basiscursus vertrouwenspersonen
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Deze training is gericht op (nieuwe) vertrouwenspersonen en leden van klachtencommissies die een goede basis willen leggen voor hun functie. Na deze dag heeft u kennis van het wettelijk kader en de vaardigheden voor het (...)
meer informatie
Etop Arboacademie : Vertrouwenspersoon basismodule: individuele begeleiding
Deze training wordt verzorgd door Etop Arboacademie
Als beginnend vertrouwenspersoon zit je met veel vragen. Wat is de taak van de vertrouwenspersoon? Wat doe ik wel of juist niet? In deze basismodule krijg je informatie over de rol bij de ondersteuning van medewerkers (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : RI&E in één dag
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Voor alle organisaties is een RI&E verplicht, maar door alle gecompliceerde regelgeving heeft nog maar 40% van de organisaties de RI&E op orde. Naast dat het opstellen van een RI&E ingewikkeld is, (...)
meer informatie
CIVAS Opleidingen : Counseling-basisopleiding
Deze training wordt verzorgd door CIVAS Opleidingen
Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening. Een counselor is een vertrouwenspersoon, die cliënten helpt om helderheid te scheppen in hun gevoelens en gedachten. In oprecht contact biedt een counselor de (...)
meer informatie
Etop Arboacademie : Vertrouwenspersoon: organisatieniveau en integriteit
Deze training wordt verzorgd door Etop Arboacademie
Het opzetten en verbeteren van regelingen, procedures en richtlijnen. De vertrouwenspersoon wordt vaak geconfronteerd met het ontbreken van interne richtlijnen, kaders en procedures bij ongewenst gedrag en in (...)
meer informatie
VAN OSS & PARTNERS : Nascholing vertrouwenspersoon integriteit
Deze training wordt verzorgd door VAN OSS & PARTNERS
Nascholing  Vertrouwenspersoon integriteit: Dit is een door het Keurmerkinstituut geaccrediteerde nascholing (accreditatienummer: 9074E) voor vertrouwenspersonen die de basisopleiding vertrouwenspersoon ongewenste (...)
meer informatie