Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

YEARTH Academy : Functionerings- en Beoordelingsgesprekken
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken biedt een enorme kans, door het geven van constructieve feedback, verbeterpunten te bespreken en focus te creëren voor de aankomende periode. Het geeft een (...)
meer informatie
IMK Opleidingen BV : Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Deze training wordt verzorgd door IMK Opleidingen BV
Inleiding Beoordelings- en functioneringsgesprekken Durft u zich als leidinggevende uit te spreken over het functioneren van uw medewerker? Of gaat u die confrontatie liever uit de weg? In deze praktijkgerichte training (...)
meer informatie
Feedback Training & Consulting : Functioneringsgesprekken voeren
Deze training wordt verzorgd door Feedback Training & Consulting
Leer hoe je functioneringsgesprekken voert. Kom samen met je medewerkers tot betere prestaties. Leer hoe je met het functioneringsgesprek de communicatie en het functioneren van je medewerkers verbetert. Onderwerpen De (...)
meer informatie
Xzellent - Training | Coaching : Functioneringsgesprekken en Beoordelingsgesprekken
Deze training wordt verzorgd door Xzellent - Training | Coaching
Functioneringsgesprek of een Beoordelingsgesprek voeren; voor jou als leidinggevende een belangrijke taak die medebepalend is voor je teamresultaten. Ook je medewerkers horen graag hoe je tegen hun functioneren (...)
meer informatie
train2work trainingen : Motiverende functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren
Deze training wordt verzorgd door train2work trainingen
Sta je voor de uitdaging om motiverende functionerings- en beoordelingsgesprekken te gaan voeren? Als je rekent op een totale inzet van je medewerkers voor het bereiken van de bedrijfsresultaten, weet je hoe belangrijk (...)
meer informatie
Van den Berg Training & Advies : Beoordelings- en functioneringsgesprekken en HNB (ook incompany)
Deze training wordt verzorgd door Van den Berg Training & Advies
Beoordelingsgesprekken    (MET UITGANGSPUNTEN VAN HET NIEUWE BEOORDELEN EN E-LEARNINGMODULE!) Beoordelen als groeimiddel, maar soms moet je snoeien om te kunnen groeien De praktijk leert dat  veel (...)
meer informatie
Extra Trainers : Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken
Deze training wordt verzorgd door Extra Trainers
Voor wie Zie je er tegen op medewerkers aan te spreken op hun werkhouding? Vind je het lastig om te zeggen dat je een contract niet verlengt? Of lijkt het je moeilijk dat iemand dan heel verdrietig wordt? En hoe reageer (...)
meer informatie
Silent Speakers : Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren
Deze training wordt verzorgd door Silent Speakers
RESULTAATGERICHT FUNCTIONERINGS- EN BEOORDELINGSGESPREKKEN VOEREN Cameratraining met trainingsacteur ! Uit ervaring blijkt dat veel mensen het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken lastig vinden. Dit komt (...)
meer informatie
THINQ Training BV : Functionerings- en beoordelingsgesprekken
Deze training wordt verzorgd door THINQ Training BV
Doel: Leidinggevenden wisselen in de dagelijkse praktijk informatie uit met hun medewerkers. Met deze informatie bieden leidinggevenden en medewerkers hun opdrachtgevers een goede dienstverlening aan. Door jaarlijks (...)
meer informatie
PMC Groep : Succesvol functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren
Deze training wordt verzorgd door PMC Groep
Succesvol functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren Veel functionerings- en beoordelingsgesprekken worden niet gezien als een bruikbaar managementinstrument. Vaak worden deze gesprekken opgelegd door (...)
meer informatie