Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Bureau Kees Horden B.V. : Financiële analyse en management voor non financials
Deze training wordt verzorgd door Bureau Kees Horden B.V.
Deze training is een vervolgmodule op de Basistraining finance for non financials van Bureau Kees Horden. De training Financiële analyse en management is een verdiepingsmodule (1 dag) specifiek bestemd voor (...)
meer informatie
Kers en Partners : Analyse van een bouwbedrijf (Financiële Rapportage / Analyse)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
ANALYSE VAN EEN BOUWBEDRIJF Korte omschrijvingHet beoordelen van de financiële informatie van een bouwbedrijf wordt door derden als complex ervaren. De balans wordt gedomineerd door onderhanden werk en gedeclareerde (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Doelgericht rapporteren
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Van u als financieel professional wordt steeds meer verwacht. Uw rapportages zijn namelijk van grote invloed voor de toekomst van uw organisatie. Het is dus noodzakelijk dat uw financiële gegevens (...)
meer informatie
3Masters Opleidingen : Financiële Analyse (verdieping)
Deze training wordt verzorgd door 3Masters Opleidingen
Wat kunt u verwachten? Aan de hand van praktijkcases wordt laag voor laag de werkelijke financiële positie van het bedrijf diepgaand geanalyseerd. Hierbij wordt zowel gebruik gemaakt van theoretische methoden maar (...)
meer informatie
NIVE Opleidingen BV : Financiële Analyse 2.0
Deze training wordt verzorgd door NIVE Opleidingen BV
Financiële analyse 2.0 Gedegen en goed onderbouwde analyses zijn van doorslaggevend belang voor strategische beslissingen rond bijvoorbeeld overnames, investeringen, reorganisaties of financieringsvraagstukken. In de (...)
meer informatie
3Masters Opleidingen : Financiële Analyse (basis)
Deze training wordt verzorgd door 3Masters Opleidingen
Wat kunt u verwachten? Aan de hand van praktijkcases wordt laag voor laag de werkelijke financiële positie van het bedrijf geanalyseerd. Hierbij wordt zowel gebruik gemaakt van de theoretische  methoden maar (...)
meer informatie
Alex van Groningen BV : Training Financiële Analyse
Deze training wordt verzorgd door Alex van Groningen BV
Training Financiële Analyse Topmanagers eisen financiële analyse voor al hun belangrijke beslissingen: overnames, financieringen, reorganisaties en investeringen. Haarscherpe en tijdige analyses zijn cruciaal om (...)
meer informatie
Amsterdam Business School - Executive MSc in International Finance : Financial Analysis and Valuation (MIF Module)
Deze training wordt verzorgd door Amsterdam Business School - Executive MSc in International Finance
Financial Analysis and Valuation is one of the Executive Master in International Finance (MIF) Modules. The MIF is an established and well recognized programme, building on the school’s distinctive strengths (...)
meer informatie
Kers en Partners : Balansanalyse (Financiële Rapportage / Analyse)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
BALANSANALYSE Korte omschrijvingTijdens deze training staat het interpreteren en analyseren van jaarrekeningen centraal. Dit wordt gedaan aan de hand van een checklist en een stappenplan. Door deze werkwijze te volgen (...)
meer informatie
Kers en Partners : Balanslezen (Financiële Rapportage / Analyse)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
BALANSLEZEN (voor minder ervaren medewerkers) Korte omschrijvingHet centrale thema is om cijfermatige en tekstuele informatie van een jaarrekening beter te kunnen begrijpen. Om dat te bereiken wordt de jaarrekening (...)
meer informatie