Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Merlijn : Geheimhouding
Deze training wordt verzorgd door Merlijn
“We zijn volledig open en transparant”. Veelal is dit de insteek van de medezeggenschap. Maar soms komt ook geheimhouding om de hoek kijken. Bij beurs- en politiek gevoelige informatie, maar ook als er sprake is van (...)
meer informatie
Accent Organisatie Advies : Financial risk management
Deze training wordt verzorgd door Accent Organisatie Advies
Financial risk management Financial risk management is onder te verdelen in kredietrisico (ofwel tegenpartijrisico) en marktrisico (ofwel prijsrisico). Kredietrisico ontstaat door de mogelijkheid dat leningnemers (...)
meer informatie
Icademy : Fatsoenlijk failliet gaan - Totaaloverzicht van aandachtspunten bij een faillissement
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Failliet gaan is van alle tijden en het komt onder alle denkbare condities voor. Werd vroeger een faillissement in verband gebracht met schande en schaamte, tegenwoordig ligt die zware lading er meestal niet meer op. (...)
meer informatie
Start2Move : Personal Trainer Business
Deze training wordt verzorgd door Start2Move
Personal Training BusinessBen jij minimaal in het bezit van het Fit!vak Fitnesstrainer A of een gelijkwaardig diploma? Wil jij je eigen Personal Training bedrijf opzetten of meer omzet halen uit je huidige (...)
meer informatie
Erasmus Academie : Postacademische Leergang Arbeidsrecht
Deze training wordt verzorgd door Erasmus Academie
Tijdens de PALA van Erasmus Academie worden tien dagen de belangrijkste arbeidsrechtelijke onderwerpen op een hoog praktisch en juridisch dogmatisch niveau behandeld. Inhoud van de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (...)
meer informatie
3Masters Opleidingen : Curator & Faillissement
Deze training wordt verzorgd door 3Masters Opleidingen
Wat kunt u verwachten? In de training ‘Curator en Faillissement’ worden vooral de ‘juridische voetangels en klemmen’ besproken. Ook de rol van de curator richting diverse schuldeisers wordt uitgebreid (...)
meer informatie
Kers en Partners : Signaleren Dreigende Discontinuïteit (Financiële Rapportage / Analyse)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
SIGNALEREN VAN DREIGENDE DISCONTINUÏTEIT (en tijdige herkenning van liquiditeitsproblemen) Korte omschrijvingVerzoeken om uitstel van aflossing en tijdelijke kredietverhoging vanwege kredietoverschrijdingen komen niet (...)
meer informatie
FOI : Bank & Curator bij naderend faillissement
Deze training wordt verzorgd door FOI
De rol en het speelveld van de bank en de curator bij faillissement Aan de hand van casuïstiek en het behandelen van praktijksituaties gaat de docent in op de werking van een faillissement alsmede de rol en het (...)
meer informatie
Linnartz opleidingengroep : Algemene Ondernemers Vaardigheden (A.O.V.) speciaal voor de ZZP-er
Deze training wordt verzorgd door Linnartz opleidingengroep
Om de kleine Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) te behoeden voor de risico’s die ondernemen nu eenmaal met zich meebrengt hebben wij voor deze snel groeiende doelgroep deze opleiding gecreëerd. Boekhouden is een (...)
meer informatie
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch : Complexe situaties in de letselschaderegeling
Deze training wordt verzorgd door Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Accreditatie / PE punten NOvA 4 PO-punten NIVRE 4 punten In de letselschadepraktijk kunnen op het oog 'normale' situaties tot forse knelpunten in de schadeafhandeling leiden. Een aantal veel voorkomende situaties zal (...)
meer informatie