Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Eduvision : Cursus IT-auditing
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Tijdens de opleiding IT-audit is een instrument waarmee u de bedrijfsvoering van uw bedrijf aanscherpt, doordat u belangrijke aandachtspunten goed in kaart brengt en zo onderbouwde beslissingen kunt nemen. U voert een (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : CISA, Certified Information Systems Auditor [CISAU]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW CISA staat voor Certified Information System Auditor. Het CISA certificaat geeft u internationaal erkenning als security professional en verhoogt uw markwaarde. De CISA training leidt u op voor het doen van het (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : ISO 27001 Lead Auditor
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Gekwalificeerd en gecertificeerd auditor conform ISO 27001 Het uitvoeren van audits is cruciaal voor het succes en het functioneren van elk managementsysteem. De lead auditor managet het gehele audit proces. Als (...)
meer informatie
Master it Training : SharePoint 2010 and 2013 Auditing and Site Content Administration using PowerShell
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze eendaagse training is ontworpen voor SharePoint 2010 en 2013 server administrators en auditors die kennis moeten hebben van alle aspecten binnen SharePoint. De handout die je ontvangt bij de training is een cheat (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : CISA (Certified Information Systems Auditor)
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
CISA (Certified Information Systems Auditor) CISA® staat voor Certified Information Systems Auditor en is een titel van ISACA. De 4-daagse Engelstalige CISA training leidt op voor het wereldwijd erkende CISA (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Cursus Externe audit
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
Een externe audit onderzoekt het kwaliteitssysteem van een (potentiële) leverancier. Daarbij worden sterke en zwakke elementen van dat systeem onderkent. Uiteindelijk is het doel van de audit om de risico’s als (...)
meer informatie
DutchTrain : CISA Certified Information Systems Auditor Training
Deze training wordt verzorgd door DutchTrain
CISA Certified Information Systems Auditor Since 1978, the Certified Information Systems Auditor (CISA) program, sponsored by the Information Systems Audit and Control Association® (ISACA®), has been the globally (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Lead Auditor training (IRCA certified) [ISO27001LA]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Conducting Audits is crucial for the success and functioning of every management system. The lead auditor needs to manage the entire audit process. Qualified lead auditors are able to optimize the success of (...)
meer informatie
IFBD - Institute for Business Development : Project controle, evaluatie & audit
Deze training wordt verzorgd door IFBD - Institute for Business Development
PROJECT EVALUATIE EN AUDIT Doorheen het integrale project is het uw opdracht, het project volcontinu te evalueren en bij te sturen, indien nodig.  Deze ‘review’ stelt echter specifieke eisen aan u én aan uw (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : ISO/IEC 20000 Auditor in IT Service Management
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
Inhoud van deze 3 daagse training: Praktische kennis van de interne audit cyclus (eerste audit). Kennis en technieken voor leveranciersaudits (tweede audit). Kennis en technieken voor certificeringscontroles (derde (...)
meer informatie