Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Alex van Groningen BV : Actief in overnames | Fusies & overnames | 14 (PE) punten/uren
Deze training wordt verzorgd door Alex van Groningen BV
Cursus Actief in Overnames Bent u ondernemer, manager, accountant, adviseur of financier? Bent u reeds actief in overnames of wilt u komend jaar een bedrijf (ver)kopen? Dan is de tweedaagse cursus Actief in Overnames (...)
meer informatie
Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY OR : De PVT en Reorganisaties, Fusies, Overnames
Deze training wordt verzorgd door Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY OR
Reorganiseren in bedrijven en instellingen kan niet slagen zonder een doelgerichte rol van de OR. In 2 dagen krijgt u alle praktische ins-en outs van reorganisaties. De OR/PVT moet de fusie/reorganisatie toetsen en zijn (...)
meer informatie
SBI Formaat : Fusie en medezeggenschap
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Fusies; de kranten staan er vol van! Soms is de ene fusie nog niet afgerond of de volgende dient zich al aan. U wilt als OR greep krijgen op dit ingewikkelde proces. Na afloop van deze cursus weet u hoe een fusietraject (...)
meer informatie
Icademy : Je bedrijf verkopen - Bedrijfsovername voor DGA en zelfstandig ondernemer.
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Vijf, tien, twintig jaar of misschien nog langer geleden kon je je er niets bij voorstellen: jouw bedrijf aan een ander overlaten! Maar de laatste tijd komt die gedachte net iets te vaak bij je boven... Als je met dat (...)
meer informatie
FOI : Leergang Bedrijfsovername
Deze training wordt verzorgd door FOI
In 2 dagen inzicht krijgen in alle aspecten en valkuilen die spelen bij het kopen/verkopen van een bedrijf. Verschillende waarderingsmethode om tot een juiste waardering te komen Efficiënt beoordelen van bestaande (...)
meer informatie
MKB Cursus & Training : Bedrijfsovername in familiebedrijven
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
In de cursus Bedrijfsovername in familiebedrijven staat alles rond de overdracht aan opvolgers centraal. Van bedrijfscontinuïteit, juridische en fiscale aspecten tot waardebepaling en financiering. Nederland heeft veel (...)
meer informatie
Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY PVT : Reorganisatie, fusie en overname (Documenten)
Deze training wordt verzorgd door Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY PVT
Leren in deze tijd gaat verder dan alleen informatie en kennis verwerven. De verworven kennis/informatie wordt in overzichtelijke stappen verwerkt . Daarom hebben wij bij INFÁCY besloten om onze trainingsmethodiek te (...)
meer informatie
Instituut voor Arbeidsrecht & HRM : Masterclass Wijziging van de arbeidsovereenkomst bij reorganisatie, overname, disfunctioneren en ziekte
Deze training wordt verzorgd door Instituut voor Arbeidsrecht & HRM
De wijziging van arbeidsvoorwaarden is in de praktijk een lastig probleem waar menig advocaat mee te maken heeft. Het gaat om de wijziging van functie, beloning, arbeidsplaats, arbeidstijden en collectieve regelingen (...)
meer informatie
Kers en Partners : Bedrijfsovername MBO/MBI/LBO excl. fiscale dag (Financiële Rapportage / Analyse)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
BEDRIJFSOVERNAME MIDDELS MBO/MBI/LBO(exclusief fiscale aspecten) Korte omschrijvingAan de orde komen belangrijke zaken op het gebied van waardebepaling, financieringsconstructies, goodwill, gewenste eigen inbreng, (...)
meer informatie
Kers en Partners : Bedrijfsovername MBO/MBI/LBO incl. fiscale dag (Financiële Rapportage / Analyse / Fiscaal)
Deze training wordt verzorgd door Kers en Partners
BEDRIJFSOVERNAME MIDDELS MBO/MBI/LBO (EN FISCALE DAG BEHORENDE BIJ DEZE TRAINING) Korte omschrijvingAan de orde komen belangrijke zaken op het gebied van waardebepaling, financierings-constructies, goodwill, gewenste (...)
meer informatie