Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SOBA Security Opleidingen B.V. : Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management
Deze training wordt verzorgd door SOBA Security Opleidingen B.V.
Het programma van de Post-HBO Registeropleiding DHM Security Management® ziet er als volgt uit: Dag 1: Inleiding DHM, het te maken werkstuk en het examen. Diagnosemodel "Beheersbaar", begrippen, definities en (...)
meer informatie
Credit Management Instituut : Post-HBO Registeropleiding Leergang Credit Professional (1,5 jaar)
Deze training wordt verzorgd door Credit Management Instituut
Post-HBO Registeropleiding Leergang Credit Professional (duur 1,5 aar) Credit Management is een echt vak. Mede hierdoor rijst de vraag naar professionals op dit gebied. Gedurende de laatste twintig jaar is Credit (...)
meer informatie
SOBA Security Opleidingen B.V. : Post-HBO Registeropleiding BHV-Management
Deze training wordt verzorgd door SOBA Security Opleidingen B.V.
De Post-HBO Registeropleiding BHV-management leert u om op strategisch niveau na te denken over de bedrijfsdoelstellingen en het ambitieniveau van uw BHV-organisatie, met de NEN 8112 als leidraad. De opleiding gaat uit (...)
meer informatie
SOBA Security Opleidingen B.V. : Post-HBO Registeropleiding Security Techniek (SecTec)
Deze training wordt verzorgd door SOBA Security Opleidingen B.V.
De security branche is een grillige wereld met een divers veld van actoren. Er wordt steeds meer van een manager gevraagd bij het realiseren van een goede beveiliging in het bedrijf. Om een volwaardige gesprekspartner (...)
meer informatie
Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven : Post-hbo Registeropleiding Cultuurbegeleider
Deze training wordt verzorgd door Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven
Uitgebreid De cultuurbegeleider richt zich op de grote lijnen van de cultuureducatie en motiveert en inspireert zijn collega’s. Tijdens de opleiding verdiept u uw kennis en visie op cultuuronderwijs en leert u vanuit (...)
meer informatie