Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Lindenhaeghe : Opleiding Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Tijdens de 4-daagse klassikale training worden alle belangrijke onderdelen uit de Opleiding Wft Vermogen behandeld. Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve trainingsdagen van praktijkvoorbeelden, (...)
meer informatie
Lindenhaeghe Trainingen : Estate Planner
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe Trainingen
Als het gaat om vermogensoverdracht is de afstand tussen klant en notaris vaak heel groot. Het tussenliggende gebied staat bol van de keuzes en die keuzes hebben allemaal gevolgen. Tijdens deze korte training maak je (...)
meer informatie
Lindenhaeghe : Online College Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Het Online College Wft Vermogen vormt een uitstekende voorbereiding op het Examen Wft Vermogen. Online College combineert het gemak van zelfstudie met de kennis en begeleiding van een professional trainer. Je volgt de (...)
meer informatie
Lindenhaeghe : Zelfstudie Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Let op: Het examen is inclusief digitaal studiepakket. Met de Zelfstudie Wft Vermogen studeer je altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Geen files voor jou, jij bereidt je thuis voor, door middel van een online (...)
meer informatie
Icademy : Verzekeringen - Better safe than sorry met de juiste verzekeringen en schadeverzekering.
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Zakendoen is risico nemen. Toch zijn er goede manieren te bedenken om risico's terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau. Het sluiten van een uitgekiend pakket aan verzekeringen hoort daarbij. In de online training (...)
meer informatie
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch : Hypotheekkennis voor schuldhulpverleners
Deze training wordt verzorgd door Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Accreditatie / PE punten Wsnp 5 punten Kennisvergroting VeWeVe geaccrediteerd t.b.v. beschermingsbewindvoerder en curatoren (C B) Kiwa NEN 5 punten Kennis NBPB 5 lesuren BPBI 5 punten KBvG 5 punten Registerplein op (...)
meer informatie
At Monday : Online cursus verzekeringen
Deze training wordt verzorgd door At Monday
Op At Monday heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar. Deze online cursus leert je alles over verzekeren binnen je bedrijf en maakt deel (...)
meer informatie
Actuarieel Instituut - PE : Leergang Solvency II voor financials
Deze training wordt verzorgd door Actuarieel Instituut - PE
Deze leergang is bedoeld voor actuarissen, actuarieel analisten, controllers, accountants, maar ook investor relations professionals en beleggers. U raakt vertrouwd met de financiële basistechnieken voor Solvency II (...)
meer informatie