Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Lindenhaeghe : Opleiding Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Tijdens de 4-daagse klassikale training worden alle belangrijke onderdelen uit de Opleiding Wft Vermogen behandeld. Onze professional trainers voorzien je tijdens de interactieve trainingsdagen van praktijkvoorbeelden, (...)
meer informatie
Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch : Hypotheekkennis voor schuldhulpverleners
Deze training wordt verzorgd door Uitgeverij-Studiecentrum Kerckebosch
Accreditatie / PE punten Wsnp 5 punten Kennisvergroting VeWeVe geaccrediteerd t.b.v. beschermingsbewindvoerder en curatoren (C B) Kiwa NEN 5 punten Kennis NBPB 5 lesuren BPBI 5 punten KBvG 5 (...)
meer informatie
Lindenhaeghe : Online College Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Het Online College Wft Vermogen vormt een uitstekende voorbereiding op het Examen Wft Vermogen. Online College combineert het gemak van zelfstudie met de kennis en begeleiding van een professional trainer. Je volgt de (...)
meer informatie
Lindenhaeghe : Zelfstudie Wft Vermogen
Deze training wordt verzorgd door Lindenhaeghe
Let op: Het examen is inclusief digitaal studiepakket. Met de Zelfstudie Wft Vermogen studeer je altijd plaats- en tijdonafhankelijk. Geen files voor jou, jij bereidt je thuis voor, door middel van een online (...)
meer informatie
Icademy : Verzekeringen - Better safe than sorry met de juiste verzekeringen en schadeverzekering.
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Zakendoen is risico nemen. Toch zijn er goede manieren te bedenken om risico's terug te brengen tot een aanvaardbaar niveau. Het sluiten van een uitgekiend pakket aan verzekeringen hoort daarbij. In de online training (...)
meer informatie
WFTsamenvattingen : Wft Vermogen Samenvatting
Deze training wordt verzorgd door WFTsamenvattingen
Wft Vermogen Algemeen Heb jij je Wft Basis Certificaat al een tijdje op zak? En is het tijd om een volgende stap te gaan maken? Dan is de cursus Wft Vermogen mogelijk iets voor jou. Binnen deze cursus leer je alles over (...)
meer informatie
WFTsamenvattingen : Wft Vermogen Voordeelbundel
Deze training wordt verzorgd door WFTsamenvattingen
Leren met de Wft Vermogen Voordeelbundel Met deze Wft Vermogen Voordeelbundel bereid jij je goed en zorgvuldig voor op het Wft Vermogen Examen. In deze Voordeelbundel vind je een Wft Vermogen Samenvatting en de Wft (...)
meer informatie
At Monday : Verzekeringen
Deze training wordt verzorgd door At Monday
Op At Monday heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar. Deze training leert je alles over verzekeren binnen je bedrijf en maakt deel uit (...)
meer informatie
Actuarieel Instituut - PE : Leergang Solvency II voor financials
Deze training wordt verzorgd door Actuarieel Instituut - PE
De leergang is gericht op een overzicht in de breedte van de kwantitatieve elementen in Solvency II die voor verzekeraars van belang zijn. U raakt vertrouwd met de financiële basistechnieken. U raakt vertrouwd met de (...)
meer informatie
Actuarieel Instituut - PE : Leergang Basis actuariaat voor financials
Deze training wordt verzorgd door Actuarieel Instituut - PE
De leergang biedt een overzicht in de breedte van de actuele stand van zaken in de financiële verslaggeving en ontwikkelingen in het financieel management bij verzekeraars (leven en schade). In korte tijd raakt u (...)
meer informatie