Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

MKB Cursus & Training : Financieel management
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
Tijdens de tweedaagse cursus Financieel management leer je je bedrijfsresultaten te analyseren en te controleren waardoor je beter in staat bent deze te optimaliseren. Je bent niet iemand die op de accountant moet (...)
meer informatie
HanzePro, Hanzehogeschool Groningen : Financieel management voor non financials
Deze training wordt verzorgd door HanzePro, Hanzehogeschool Groningen
Uitgebreid Van het middenkader en hoger kader wordt tegenwoordig verwacht dat u ook een integrale kijk heeft op de financiële positie van uw organisatie. Het is van belang bekend te zijn met kostprijsberekeningen en (...)
meer informatie
cibit academy | inspearit B.V. : Opleiding Financieel management van IT
Deze training wordt verzorgd door cibit academy | inspearit B.V.
*Deze training is te volgen met een UWV Voucher! Doelgroep De masterclass is bestemd voor iedereen die te maken heeft of krijgt met financiële beslissingen over IT als opdrachtgever of als leverancier, bijvoorbeeld als (...)
meer informatie
Alex van Groningen BV : Masterclass De Nieuwe CFO; Strategisch Financieel Management | 35 (PE) punten/uren
Deze training wordt verzorgd door Alex van Groningen BV
Masterclass De Nieuwe CFO; Strategisch Financieel Management Wilt u als financieel vakman groeien in uw rol als strategisch partner? Zoekt u naar het juiste gereedschap om te sparren met de CEO? Volg dan deze unieke (...)
meer informatie
DNA De Nationale Academie : Financieel Management voor non-financials
Deze training wordt verzorgd door DNA De Nationale Academie
Waarom deelnemen aan deze training? Geld speelt een rol voor beslissingsbevoegde managers. Het is goed om te weten welke invloed managers hebben op financiële stromen binnen de eigen organisatie. Financiële (...)
meer informatie
Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY OR : De PVT en Financieel Beleid
Deze training wordt verzorgd door Advies Trainings en Coachingsbureau INFÁCY OR
De Financien van uw organisatie op speelse wijze leren begrijpen. U leert belangrijke financiele cijfers te begrijpen en het beleid daarachter te doorgronden". Zo leuk !? Deze training is er op gericht OR/PVT-leden in (...)
meer informatie
Aram Academy : Financieel management op projectniveau
Deze training wordt verzorgd door Aram Academy
De relatie tussen kosten, tijd en financiële middelen is cruciaal voor het succesvol afronden van een project. Geld is hierbij een van de belangrijkste beheersaspecten. In een haalbaarheidsstudie en/of in een (...)
meer informatie
VU VASS : Financieel management bij filantropische organisaties
Deze training wordt verzorgd door VU VASS
Venture philanthropy, sociaal ondernemen en mission related investeren zijn manieren waarmee vorm kan worden gegeven aan het vermogensbeheer van filantropische organisaties. Nieuwe begrippen die tijdens de cursus (...)
meer informatie
Icademy : Effectieve kascontrole - Praktisch en effectief werken aan realistisch, fraudebestendig financieel beleid
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Elk jaar (!?) wordt de verenigingskas gecontroleerd... Als de controle is gedaan, weet het bestuur van een hobbyclub, een kerk of een sportvereniging hoeveel financiële ruimte er is voor toekomstige activiteiten. Klopt (...)
meer informatie
Icademy : Financiële administratie - Neem financieel management in eigen hand en wordt gesprekspartner van uw accountant.
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Bij ondernemen hoort het bijhouden van alles wat er in de zaak gebeurt. Alleen als je goed geïnformeerd bent, valt er werkelijk te sturen. Jouw financiële administratie zorgt ervoor dat je voldoende inzicht hebt in de (...)
meer informatie