Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

De Monchy & Bakker : Presenteren met The Pyramid Principle
Deze training wordt verzorgd door De Monchy & Bakker
Hoe vang je  binnen een aantal seconden de aandacht van je publiek? Hoe breng je een logische structuur aan in je betoog? Hoe betrek je jouw publiek optimaal bij je onderwerp en maak je contact met je publiek? (...)
meer informatie
De Monchy & Bakker : Presentaties maken met The Pyramid Principle
Deze training wordt verzorgd door De Monchy & Bakker
Hoe vang je  binnen een aantal seconden de aandacht van je publiek als je presenteert of pitcht? Hoe breng je een logische structuur aan in je betoog? Hoe betrek je jouw publiek optimaal bij je onderwerp? Tijdens (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Pyramid Principle
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: We communiceren veel, maar is het voor de ander ook duidelijk wat we bedoelen? We formuleren vaak te wollig, te lang en niet afgestemd op de ander. Of het nu gaat om het schrijven van begrijpelijke (...)
meer informatie
Egrammatica : Piramide Schrijven
Deze training wordt verzorgd door Egrammatica
Effectief Communiceren Succesvolle professionals hebben één ding gemeen; ze kunnen effectief communiceren. Ze hebben meer overtuigingskracht dan anderen en boeken daardoor meer resultaat. Ontdek ook uw unieke (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Piramideschrijven: Schrijven van Offertes en Aanbestedingsteksten [PSOAS]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Hoe beknopt zijn jouw offertes? In hoeverre herkent de klant zich in je voorstel en zorg je voor overtuigingskracht? Denk je voldoende na voordat je gaat schrijven? Gaat het schrijven je makkelijk af? In deze (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Piramideschrijven: Schrijven van Beleidsdocumenten en Adviesrapporten [PSABS]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Een goede adviestekst is beknopt, begrijpelijk en overtuigend. De opbouw is logisch en de informatie sluit aan op de voorkennis en de behoeften van de lezer. Vanzelfsprekend? Voor veel schrijvers niet. Veel (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Piramideschrijven: Zakelijke Schrijfvaardigheden voor IT-professionals [PW]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW ‘Help, ik verdrink in de informatie die op me afkomt!’ Deze noodkreet van lezers wordt steeds sterker. Steeds meer schrijvers en organisaties kiezen daarom voor piramideschrijven. Dat betekent dat je in (...)
meer informatie
Beeckestijn Business School : Datavisualisatie & Storytelling
Deze training wordt verzorgd door Beeckestijn Business School
Datavisualisatie & Storytelling (Training) Maak data en complexe informatie inzichtelijk Het is een uitdaging om alle data en informatie zo te bundelen en te communiceren, dat het impact heeft. Goed communiceren (...)
meer informatie
Piramideschrijven : Piramideschrijven: helder schrijven met The Pyramid Principle
Deze training wordt verzorgd door Piramideschrijven
'Hoe schrijf ik beknopte en heldere teksten die aansluiten op mijn publiek? En hoe zorg ik daarbij voor overtuigingskracht?' Ons antwoord: leer schijven volgens het Pyramid Principle. Daarmee kom je makkelijker tot (...)
meer informatie
Speak To Succeed : Storytelling voor Presentaties: van'informatief' naar'boeiend en overtuigend'
Deze training wordt verzorgd door Speak To Succeed
Een goede presentatie begint met een goed verhaal. Maar wat ís een goed verhaal? Waarom werkt een goed verhaal? En hoe maak je van je zakelijke presentatie een goed verhaal? Dat staat centraal in deze (...)
meer informatie