Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

YEARTH Academy : Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst jouw mening en ideeën naar voren te brengen? Herken je het gevoel dat je soms dichtklapt tijdens een intense discussie? Of heb je juist de neiging om (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Leer effectief communiceren met communicatiestijlen Met mensen op dezelfde golflengte komen, weerstanden overwinnen, samenwerken. Dat vraagt om goede communicatievaardigheden. In de training Communicatieve vaardigheden: (...)
meer informatie
Anker & Kompas : Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door Anker & Kompas
Waarom deze training Effectief Communiceren? De training Effectief Communiceren is een training van in totaal drie dagen waarin u de belangrijkste elementen leert van het communiceren met andere mensen. Tijdens deze (...)
meer informatie
YEARTH Academy : Communicatie training: Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Bewust communiceren is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Het is een essentieel onderdeel bij het opbouwen en onderhouden van je relaties. Het geeft je de mogelijkheid om op een duidelijke en (...)
meer informatie
Xzellent - Training | Coaching : Effectief Communiceren (MBO/HBO)
Deze training wordt verzorgd door Xzellent - Training | Coaching
Effectief Communiceren; een communicatietraining van Xzellent waarin je leert meer uit je gesprekken te halen of beter je punt te maken. Soms heb je het gevoel dat je meer wilt zeggen maar dan komt het er niet van. Of (...)
meer informatie
Van Harte & Lingsma : Training Communicatie, Interactie en Gesprekstechnieken (KIG)
Deze training wordt verzorgd door Van Harte & Lingsma
Op ons blog vind je artikelen over modellen en theorieën uit de training zoals het PIP-model. Deze uitgebreide training KIG bestaat inmiddels 33 jaar en start nagenoeg maandelijks. Hieronder lees je de (...)
meer informatie
De PreventieCoach : Tactisch coachend communiceren met Oplossingskracht (ook incompany) Effectief communiceren Gesprekstechnieken Coachen
Deze training wordt verzorgd door De PreventieCoach
Tactisch Coachend Communiceren De 2-daagse Opleiding Tactisch Coachend Communiceren met OplossingsKracht Tactisch coachen, effectief communiceren, draagvlak creëren, motiveren en samen knelpunten oplossen dat leer (...)
meer informatie
THINQ Training BV : Klantgericht Communiceren code 95
Deze training wordt verzorgd door THINQ Training BV
Steeds nadrukkelijker komt het kwaliteitsaspect van de dienstverlening in de dagelijkse beroepspraktijk van chauffeurs naar voren. Chauffeurs zijn het visitekaartje van het bedrijf en hebben direct contact met de (...)
meer informatie
Schateiland - Beste Opleider van Nederland : Training Effectief Communiceren (communicatietraining voor teams op Schateiland)
Deze training wordt verzorgd door Schateiland - Beste Opleider van Nederland
Leer effectief communiceren met je team op Schateiland. Schateiland heeft de methode Teamlearning ontwikkeld om als team direct toepasbare vaardigheden te trainen. Dus niet individueel, ver weg van je collega's en van (...)
meer informatie
Confriends : Effectief communiceren voor ergocoaches en preventiemedewerkers
Deze training wordt verzorgd door Confriends
Training bij u op de werkvloer! Als ergocoach, preventiemedewerker, KAM- of arbo-coördinator weet je alles over gezond werken en preventie van ziekteverzuim. Eén van jouw taken is het coachen en adviseren van (...)
meer informatie