Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

De PreventieCoach : Tactisch coachend communiceren met Oplossingskracht (ook incompany) Effectief communiceren Gesprekstechnieken Coachen
Deze training wordt verzorgd door De PreventieCoach
Tactisch Coachend Communiceren De 2-daagse Opleiding Tactisch Coachend Communiceren met OplossingsKracht Tactisch coachen, effectief communiceren, draagvlak creëren, motiveren en samen knelpunten oplossen dat leer (...)
meer informatie
Anker & Kompas : Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door Anker & Kompas
Waarom deze training Effectief Communiceren? De training Effectief Communiceren is een training van in totaal drie dagen waarin u de belangrijkste elementen leert van het communiceren met andere mensen. Tijdens deze (...)
meer informatie
YEARTH Academy : Communicatie training: Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Bewust communiceren is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Het is een essentieel onderdeel bij het opbouwen en onderhouden van je relaties. Het geeft je de mogelijkheid om op een duidelijke en (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Leer effectief communiceren met communicatiestijlen Met mensen op dezelfde golflengte komen, weerstanden overwinnen, samenwerken. Dat vraagt om goede communicatievaardigheden. In de training Communicatieve vaardigheden: (...)
meer informatie
YEARTH Academy : Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Mis je soms net dat stukje zelfvertrouwen om tijdens een bijeenkomst jouw mening en ideeën naar voren te brengen? Herken je het gevoel dat je soms dichtklapt tijdens een intense discussie? Of heb je juist de neiging om (...)
meer informatie
SRM : Executive Master Communicatie C - Dag
Deze training wordt verzorgd door SRM
Dit Executive Masterprogramma is zeer geschikt voor communicatieadviseurs die op strategisch niveau willen functioneren en mede richting willen geven aan belangrijke beleids- en veranderingsprocess... Met dit programma (...)
meer informatie
Xzellent - Training | Coaching : Communicatie: Effectief Communiceren (HBO & MBO)
Deze training wordt verzorgd door Xzellent - Training | Coaching
Een training communicatieve vaardigheden van Xzellent waarin je leert meer uit je gesprekken te halen of beter je punt te maken. Soms heb je het gevoel dat je meer wilt zeggen maar dan komt het er niet van. Of je hebt (...)
meer informatie
THINQ Training BV : Klantgericht Communiceren code 95
Deze training wordt verzorgd door THINQ Training BV
Steeds nadrukkelijker komt het kwaliteitsaspect van de dienstverlening in de dagelijkse beroepspraktijk van chauffeurs naar voren. Chauffeurs zijn het visitekaartje van het bedrijf en hebben direct contact met de (...)
meer informatie
Schateiland - Beste Opleider van Nederland : Training Effectief Communiceren (communicatietraining voor teams op Schateiland)
Deze training wordt verzorgd door Schateiland - Beste Opleider van Nederland
Leer effectief communiceren met je team op Schateiland. Schateiland heeft de methode Teamlearning ontwikkeld om als team direct toepasbare vaardigheden te trainen. Dus niet individueel, ver weg van je collega's en van (...)
meer informatie
MKB Cursus & Training : Marktgerichte communicatie
Deze training wordt verzorgd door MKB Cursus & Training
In de cursus Marktgerichte communicatie leer je hoe je jouw boodschap zo kernachtig mogelijk verwoordt en bij je doelgroep krijgt. Het is voor een ondernemer haast onmogelijk om op een onderscheidende manier de (...)
meer informatie