Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

De PreventieCoach : Tactisch coachend communiceren met Oplossingskracht (ook incompany) Effectief communiceren Gesprekstechnieken Coachen
Deze training wordt verzorgd door De PreventieCoach
Tactisch Coachend Communiceren De 2-daagse Opleiding Tactisch Coachend Communiceren met OplossingsKracht Tactisch coachen, effectief communiceren, draagvlak creëren, motiveren en samen knelpunten oplossen dat leer (...)
meer informatie
Anker & Kompas : Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door Anker & Kompas
Waarom deze training Effectief Communiceren? De training Effectief Communiceren is een training van in totaal drie dagen waarin u de belangrijkste elementen leert van het communiceren met andere mensen. Tijdens deze (...)
meer informatie
XL10 Training|Opleiding : Communicatie Training: Effectief communiceren
Deze training wordt verzorgd door XL10 Training|Opleiding
Je krijgt door het volgen van deze communicatie training inzicht in je eigen communicatiestijl en de effecten daarvan op anderen. Je verbetert je communicatietechnieken waardoor je (...)
meer informatie
YEARTH Academy : Communicatie training: Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door YEARTH Academy
Bewust communiceren is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Het is een essentieel onderdeel bij het opbouwen en onderhouden van je relaties. Het geeft je de mogelijkheid om op een duidelijke en (...)
meer informatie
GITP Organisatieontwikkeling & Training : Training Communicatieve vaardigheden: effectief communiceren met communicatiestijlen (standaard)
Deze training wordt verzorgd door GITP Organisatieontwikkeling & Training
Leer effectief communiceren met communicatiestijlen Met mensen op dezelfde golflengte komen, weerstanden overwinnen, samenwerken. Dat vraagt om goede communicatievaardigheden. In de training Communicatieve vaardigheden: (...)
meer informatie
Van der Hilst Communicatie : Kort en bondig spreken
Deze training wordt verzorgd door Van der Hilst Communicatie
In het kort Is het voeren van gesprekken met klanten en leveranciers belangrijk in je werk? Merk je dat je vaak veel aan het woord bent? Of denk je dat je je gesprekken effectiever in kunt zetten om je doel te bereiken? (...)
meer informatie
Doomernik Training & Coaching : Beïnvloeden en Effectief Communiceren
Deze training wordt verzorgd door Doomernik Training & Coaching
Positief beïnvloeden lukt pas nadat je zélf minder beïnvloed wordt! De tools om anderen effectiever te beinvloeden zijn waarschijnlijk anders dan verwacht. In de training besteden we veel aandacht aan je (...)
meer informatie
Xzellent - Training | Coaching : Communicatie: Effectief Communiceren (HBO & MBO)
Deze training wordt verzorgd door Xzellent - Training | Coaching
Een training communicatieve vaardigheden van Xzellent waarin je leert meer uit je gesprekken te halen of beter je punt te maken. Soms heb je het gevoel dat je meer wilt zeggen maar dan komt het er niet van. Of je hebt (...)
meer informatie
Schateiland - Beste Opleider van Nederland : Training Effectief Communiceren (communicatietraining voor teams op Schateiland)
Deze training wordt verzorgd door Schateiland - Beste Opleider van Nederland
Leer effectief communiceren met je team op Schateiland. Schateiland heeft de methode Teamlearning ontwikkeld om als team direct toepasbare vaardigheden te trainen. Dus niet individueel, ver weg van je collega's en van (...)
meer informatie
Confriends : Effectief communiceren voor ergocoaches en preventiemedewerkers
Deze training wordt verzorgd door Confriends
Training bij u op de werkvloer! Als ergocoach, preventiemedewerker, KAM- of arbo-coördinator weet je alles over gezond werken en preventie van ziekteverzuim. Eén van jouw taken is het coachen en adviseren van (...)
meer informatie