Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SRM : Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C)
Deze training wordt verzorgd door SRM
Algemene informatie Ben je communicatieadviseur en wil je op het (strategisch) niveau functioneren dat van hedendaagse communicatieadviseurs wordt verwacht? Dan maak je met de opleiding Senior Communicatieadviseur - BNP (...)
meer informatie
SRM : Online communicatieadviseur - BNP niveau 4
Deze training wordt verzorgd door SRM
In deze intensieve opleiding tot online communicatieadviseur leer je de belangrijkste online kanalen effectief inzetten om jouw communicatievraagstukken op te lossen. Ben je communicatieadviseur en ben je op zoek naar (...)
meer informatie
SRM : Online communicatiemedewerker - BNP niveau 3
Deze training wordt verzorgd door SRM
Een intensieve opleiding voor iedere professional in de communicatie die veel te maken heeft met contentcreatie en social media management. Je ontwikkelt een brede kennisbasis van de online middelen en leert hoe je (...)
meer informatie
ICM opleidingen & trainingen : Schrijven voor de communicatiemedewerker
Deze training wordt verzorgd door ICM opleidingen & trainingen
U wilt uw boodschap of verhaal optimaal afstemmen op uw doelgroep. U bent op zoek naar vaardigheden en technieken om uw teksten te verbeteren. Als communicatiemedewerker schrijft u teksten die variëren van memo’s tot (...)
meer informatie
SRM : Communicatiemedewerker / Junior adviseur- BNP niveau 3 (B)
Deze training wordt verzorgd door SRM
Voor wie is de opleiding Communicatie Medewerker/Junior adviseur bedoeld? Zoek je naar een inspirerende manier om te groeien en je verder te ontwikkelen als communicatiemedewerker? Dan ben je toe aan de SRM-opleiding (...)
meer informatie
SRM : Communicatiemedewerker - BNP niveau 2 (A)
Deze training wordt verzorgd door SRM
Vergroot je kansen in het communicatievak Is communicatie onderdeel van jouw takenpakket, of zit je sinds kort in het vak? Heb je geen communicatieachtergrond? Dan is de gecertificeerde opleiding Communicatiemedewerker (...)
meer informatie
Ogive Opleidingen en Trainingen : Communicatiemedewerker-A
Deze training wordt verzorgd door Ogive Opleidingen en Trainingen
Opleiding Communicatiemedewerker-A De opleiding Communicatiemedewerker-A is een praktijkgerichte en functiegerichte communicatie-opleiding die erop gericht is om helder en duidelijk de meest essentiële basis kennis en (...)
meer informatie
ZAKENWIJZER BV : Communicatie - Adviesvaardigheden
Deze training wordt verzorgd door ZAKENWIJZER BV
Adviesvaardigheden ''het beste advies komt van de beste luisteraar’ Het beste advies komt van de beste luisteraar. Mensen willen zich namelijk in de eerste plaats begrepen voelen. Maar hoe kun je een ander nu zo goed (...)
meer informatie