Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Merlijn : Beleidsstukken schrijven
Deze training wordt verzorgd door Merlijn
Hoe kunnen we leren onze beleidsstukken zo te schrijven dat ze doeltreffend zijn en niet terzijde worden geschoven. Doelgroep De training is bedoeld voor iedereen die regelmatig beleidsstukken schrijft en nieuwe (...)
meer informatie
ExplainiT : Training Schriftelijk rapporteren
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
Na het volgen van deze interactieve training bent u in staat om in minder tijd op een heldere manier rapporten te schrijven. Aan het eind van de training stelt u een persoonlijk actieplan op.U schrijft veel notities, (...)
meer informatie
Pastoor bv : Schriftelijk rapporteren
Deze training wordt verzorgd door Pastoor bv
Hoe schrijf je leesbare beleidsplannen? Een beleidsnota is vaak een optelsom van veel belangen. Juist daarom is het van belang dat je teksten een helder, overzichtelijk en objectief beeld geven van de situatie. Tijdens (...)
meer informatie
Extra Trainers : Schriftelijk rapporteren
Deze training wordt verzorgd door Extra Trainers
Vind je het schrijven van een rapport of verslag tijdrovend of vervelend? Wil je sneller ‘to the point’ komen? Hoe maak je een tekst boeiend en goed geformuleerd? Als jij graag vlotte, heldere en lezergerichte (...)
meer informatie
IMK Opleidingen BV : Training Krachtige rapporten schrijven
Deze training wordt verzorgd door IMK Opleidingen BV
Inleiding Krachtige rapporten schrijven Rapportage heeft als doel de geadresseerde snel, helder en overzichtelijk te informeren. Helaas wordt er veel papier en tijd vermorst aan onleesbare rapporten die bij de ontvanger (...)
meer informatie
Taalcentrum-VU : Heldere rapporten schrijven
Deze training wordt verzorgd door Taalcentrum-VU
Heldere rapporten schrijven   Heldere verslagen of rapporten schrijven, dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Een inhoudelijk sterk verslag is nog niet direct prettig leesbaar. Hoe zorg je voor een (...)
meer informatie
Bosman Communicatie : Krachtige adviezen & rapporten schrijven
Deze training wordt verzorgd door Bosman Communicatie
Je bent expert binnen je vakgebied. Je weet alle ins en outs over een project, of hebt onderzoek verricht om daarmee iets te bereiken. Nu moet je dat nog vertalen naar een rapport, advies, onderzoeksverslag, beleidsnota (...)
meer informatie
Taalcentrum-VU : Heldere Engelse rapporten schrijven (Abbott)
Deze training wordt verzorgd door Taalcentrum-VU
Programma Het basisprogramma stellen wij vast op basis van uw input en die van de deelnemers; hun niveau en hun teksten vormen het uitgangspunt. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: Considering reading (...)
meer informatie
Zakelijk Schrijven : Schriftelijk rapporteren
Deze training wordt verzorgd door Zakelijk Schrijven
Schriftelijk rapporteren Een goed rapport brengt helder, eenduidig en overtuigend de boodschap over. In een zakelijke stijl neem je de lezer aan de hand mee door je tekst. Of je nu een beleidsrapport, adviesrapport, (...)
meer informatie
Online Academy : Schriftelijk rapporteren
Deze training wordt verzorgd door Online Academy
Leer heldere rapporten te schrijven die leesbaar en overtuigend zijn. Perfect voor iedere expert die ook moet rapporteren. Moet je wel eens rapporten schrijven maar is dit niet je primaire taak? Dan kan het nog wel eens (...)
meer informatie