Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

SBI Formaat : Krachtig argumenteren in de OR
Deze training wordt verzorgd door SBI Formaat
Goed kunnen argumenteren is belangrijk tijdens het overleg met de bestuurder. Wilt u als OR resultaten boeken dan moet u de bestuurder zien te overtuigen. Tijdens deze cursus leert u hoe u uw mening beter kunt (...)
meer informatie
Logikos Trainingen : Argumenteren en Debatteren
Deze training wordt verzorgd door Logikos Trainingen
“Beledigingen zijn argumenten van hen die ongelijk hebben". Argumenteren tot je erbij neervalt. Socrates deed dat bijna letterlijk: tot aan de gifbeker toe. Zo ver hoeven de meesten van ons gelukkig niet te gaan. Goed (...)
meer informatie
Bureau Spraakwater : Training Argumenteren
Deze training wordt verzorgd door Bureau Spraakwater
Argumentatie Beter leren argumenteren Leer om ijzersterke argumenten te formuleren. Doorzie argumenten van anderen (en ontkracht of weerleg deze). Hoe beter u uw argumenten kiest en weet over te brengen, hoe meer u kunt (...)
meer informatie
Icademy : Doeltreffend debatteren - Maak binnen je organisatie je argumenten duidelijk en win het debat
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Debatteren is een vak apart. Volgens sommigen hebben de TV-debatten tussen politici een beslissende rol gespeeld tijdens de laatste verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer. Waar of niet waar, je kunt je er iets bij (...)
meer informatie
Icademy : Prijs - Op basis van goede argumenten een prijs voor je product bepalen
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Voordat jouw product in de schappen staat of langs diverse media te koop wordt aangeboden, zul je moeten weten welk prijskaartje jij daaraan wilt hangen. Een te hoge prijs schrikt immers af en te laag lijkt een kenmerk (...)
meer informatie
Icademy : Krachtig argumenteren - Training in het overtuigen van anderen op inhoud, karakter en vorm
Deze training wordt verzorgd door Icademy
Snel en effectief reageren op een uitspraak die je niet bevalt of met kracht je mening formuleren en onderbouwen. Dat zou iedereen wel willen. Toch is het minder moeilijk dan veel mensen denken. Krachtig argumenteren is (...)
meer informatie
Logikos Trainingen : Argumenteren en Debatteren
Deze training wordt verzorgd door Logikos Trainingen
Argumenteren tot je erbij neervalt. Socrates deed dat bijna letterlijk: tot aan de gifbeker toe. Zo ver hoeven de meesten van ons gelukkig niet te gaan. Goed kunnen argumenteren en debatteren komt echter voor iedereen (...)
meer informatie
Logikos Trainingen : Gelijk hebben, gelijk krijgen: gratis gids voor argumenteren
Deze training wordt verzorgd door Logikos Trainingen
GRATIS E-BOOK ARGUMENTEREN Wat is argumenteren eigenlijk en wanneer klopt een redenering? Dit gratis e-book Argumenteren geeft aan de hand van praktische informatie een helder beeld van argumentatietechnieken en de (...)
meer informatie
Debatrix : Helder Argumenteren
Deze training wordt verzorgd door Debatrix
Leer effectieve technieken in onze cursus Helder Argumenteren om je boodschap te structureren. Met welke argumenten sta jij het stevigst in iedere discussie? Dat is een vraag die onze cursisten na deze training niet (...)
meer informatie
At Monday : Online cursus krachtig argumenteren
Deze training wordt verzorgd door At Monday
Op At Monday heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar. Snel en effectief reageren op een uitspraak die je niet bevalt of met kracht je mening (...)
meer informatie