Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Van Dale : Correct Nederlands (spelling en grammatica) - Van Dale Taaltraining
Deze training wordt verzorgd door Van Dale
Gedeletet of gedelete? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? Hoe zit het ook alweer met 't sexy fokschaap’? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Voelt u zich in uw werk onzeker bij het (...)
meer informatie
Learnit : Nederlandse spelling en grammatica
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Om de interne en externe communicatie binnen je organisatie professioneel te laten verlopen, is het correct gebruik van Nederlandse spelling en grammatica erg belangrijk. Je loopt het risico om minder serieus te worden (...)
meer informatie
Alfabeta Tekst en Training : Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling
Deze training wordt verzorgd door Alfabeta Tekst en Training
Correct spellen is een voorwaarde om zakelijk serieus genomen te worden. De snelste, efficiëntste maar ook prettigste manier om weer helemaal up-to-date te zijn met de huidige spellingregels, is het volgen van een (...)
meer informatie
Alfabeta Tekst en Training : Opfriscursus Nederlandse Spelling en Grammatica
Deze training wordt verzorgd door Alfabeta Tekst en Training
Om in correct Nederlands te communiceren, moet u de spelling en grammatica tot in de puntjes beheersen. Kom naar onze workshops om weer helemaal opgefrist te worden in de Nederlandse taal en grammatica. Op een gedegen, (...)
meer informatie
Rendement Uitgeverij BV : Spelling opfrissen
Deze training wordt verzorgd door Rendement Uitgeverij BV
Inleiding Dagelijks heeft u te maken met de Nederlandse taal. Door alle regels en uitzonderingen is het niet eenvoudig foutloze teksten te schrijven. Daarom organiseert Rendement speciaal voor u de eendaagse training (...)
meer informatie
train2work : Perfect Nederlands - Spelling en grammatica
Deze training wordt verzorgd door train2work
Nieuwe spelling, de spelling van Engelse werkwoorden in de Nederlandse taal, het juiste woordgebruik: de Nederlandse taal en grammatica kent veel regels en uitzonderingen. En om het nog wat lastiger te maken: (...)
meer informatie
Info Training B.V. : Training spelling & zakelijk schrijven 10 voor taal
Deze training wordt verzorgd door Info Training B.V.
Ontdek de kracht van taal en perfecte spelling! Denk je eens in: je maakt teksten waarmee je dingen daadwérkelijk in beweging krijgt, die energie uitstralen, over- lopen van enthousiasme en ook nog eens écht blijven (...)
meer informatie
Extra Trainers : Training spelling en grammatica
Deze training wordt verzorgd door Extra Trainers
Ben je het spoor bijster sinds de laatste spellingwijzigingen? Of wil je gewoon zeker weten dat je woorden op de juiste wijze spelt? Je baalt ervan dat je zinnen moet herschrijven om zeker te weten of je een werkwoord (...)
meer informatie
TaalGewoon : E-training NT2 Woordkeuze en spelling niveau A2 of hoger
Deze training wordt verzorgd door TaalGewoon
Een NT2 e-training speciaal voor anderstaligen die al een hoog niveau bereikt hebben in het Nederlands, maar toch nog niet tevreden zijn. U hebt B1-niveau behaald maar uw Nederlands is nog niet helemaal zoals u wilt. (...)
meer informatie
Logikos Trainingen : Spelling
Deze training wordt verzorgd door Logikos Trainingen
Is het ‘jij word’ of ‘jij wordt’? ‘Lindenlaan’ of ‘Lindelaan’? Een punt of een komma? Een taalfout zit in een klein hoekje en is zo gemaakt. En dat terwijl je er hard op afgerekend wordt. Het goede (...)
meer informatie