Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Pastoor bv : Correct Nederlands schrijven
Deze training wordt verzorgd door Pastoor bv
Hoe schrijf je heldere zinnen met correcte grammatica? Hoe scherp is jouw spelling? Van werkwoorden, Engelse leenwoorden en samenstellingen? Heldere zinnen met correcte grammatica. Zonder fout gebruik van hen en hun, (...)
meer informatie
train2work : Perfect Nederlands - Correct taalgebruik
Deze training wordt verzorgd door train2work
Perfect Nederland – Correct taalgebruik is een praktische schrijftraining. Je verbetert in korte tijd je schrijfvaardigheid door de Nederlandse taal en grammatica correct te gebruiken in je schriftelijke (...)
meer informatie
Bosman Communicatie : Correct Nederlands schrijven
Deze training wordt verzorgd door Bosman Communicatie
Au! Je had haast met een mailtje en leest het bij toeval de volgende dag terug… De dikke d-/t-fout zie je nu direct! Waarom heb je dat niet eerder gezien? Ergens voordat je op ‘send’ drukte…? Hoe voorkom je dit (...)
meer informatie
Van Dale : Correct Nederlands (spelling en grammatica) - Van Dale Taaltraining
Deze training wordt verzorgd door Van Dale
Gedeletet of gedelete? Wanneer schrijf je woorden aan elkaar? Hoe zit het ook alweer met 't sexy fokschaap’? En was het nou ‘een aantal is’ of ‘een aantal zijn’? Voelt u zich in uw werk onzeker bij het (...)
meer informatie
Alfabeta Tekst en Training : Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling
Deze training wordt verzorgd door Alfabeta Tekst en Training
Correct spellen is een voorwaarde om zakelijk serieus genomen te worden. De snelste, efficiëntste maar ook prettigste manier om weer helemaal up-to-date te zijn met de huidige spellingregels, is het volgen van een (...)
meer informatie
Alfabeta Tekst en Training : Correct Nederlands: Opfriscursus Grammatica
Deze training wordt verzorgd door Alfabeta Tekst en Training
Iedereen die wel eens schrijft, komt geregeld voor de vraag te staan: 'Hoe zat het ook alweer met ...?', waarbij dan vage herinneringen aan ooit geleerde regels van de Nederlandse grammatica door het hoofd spelen. Onze (...)
meer informatie
Taalcentrum-VU : Correct Nederlands
Deze training wordt verzorgd door Taalcentrum-VU
Training Correct Nederlands Je kennis van spelling en taalregels opfrissen? In de cursus Correct Nederlands leer je spellen en schrijven zonder fouten. Na deze leuke en leerzame opfriscursus heb je (weer) een (...)
meer informatie
Braint : E-learning Correct Nederlands
Deze training wordt verzorgd door Braint
Wil je foutloze (zakelijke) teksten schrijven? Zeker weten dat je spelling klopt en dat je geen stijlfouten meer maakt? Dan is de cursus Correct Nederlands iets voor jou! Met deze cursus leer je de regels van de (...)
meer informatie
IPV Training & Advies : Correct Nederlands voor technici
Deze training wordt verzorgd door IPV Training & Advies
Omschrijving Hoezo correct Nederlands? Hoezo grammatica en spelling? Het draait bij een e-mail, rapport, bestek of procesomschrijving toch om de inhoud? En natuurlijk, het specifiek en juist vastleggen van gegevens is (...)
meer informatie
Bosman Communicatie : Correct Nederlands schrijven, masterclass
Deze training wordt verzorgd door Bosman Communicatie
Heb je een beroep waarin je gewoonweg geen fouten mág maken? Maar gebeurt het je toch? Volg dan de masterclass in correct Nederlands schrijven. Voor wie is deze training bedoeld? Voor docenten, communicatieadviseurs, (...)
meer informatie