Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Timension : Cursus time management met G Suite / Gmail
Deze training wordt verzorgd door Timension
Time management training met G Suite / Gmail De time management training maakt je resultaatgerichter; het versterkt jouw persoonlijk leiderschap, efficiency en persoonlijke effectiviteit. Methodes en vaardigheden worden (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Google G Suite Administrator
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze Google G Suite cursus maakt u kennis met alle administrator functionaliteiten die beschikbaar zijn in G Suite. Zo leert u alles over user management, groep en organisatie- management, de e-mail en (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Fundamentals of Google Docs
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze online Google Docs eindgebruikerscursus leer je alle functionaliteiten kennen van Google Docs om er zelfstandig mee te kunnen werken. Verken de interface, navigeer door documenten, gebruik sneltoetsen op het (...)
meer informatie
OEM Office Elearning Menu : Google: Google Docs
Deze training wordt verzorgd door OEM Office Elearning Menu
In deze online e-learning Google Docs cursus  leer je alle functionaliteiten kennen van Google Docs om er zelfstandig mee te kunnen werken. Verken de interface, navigeer door documenten, gebruik sneltoetsen op (...)
meer informatie
OEM Office Elearning Menu : Google: Google G Suite Administrator
Deze training wordt verzorgd door OEM Office Elearning Menu
In deze online E-learning Google G Suite cursus maakt u kennis met alle administrator functionaliteiten die beschikbaar zijn in G Suite. Zo leert u alles over user management, groep en organisatie- management, de e-mail (...)
meer informatie