Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Eduvision : Training Django Web Development
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Over Django Django is het meest gebruikte webapplicatie framework voor Python. Het framework is opgebouwd volgens de MVT (Model View Template) structuur en kenmerkt zich door een modulaire opzet. Zo biedt Django (...)
meer informatie
Geo-ICT Training Center, Nederland : Web Django
Deze training wordt verzorgd door Geo-ICT Training Center, Nederland
De cursus Django Web Development is bedoeld voor developers die dit Framework willen gebruiken voor het maken van Web Applicaties in Python. De deelnemers leren omgaan met het Framework voor het ontwikkelen van Python (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Django Web Development
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Django is een webapplicatie-framework dat is ontworpen om zonder problemen complexe webapplicaties te bouwen. Django is verreweg het populairste en meest ontwikkelde Python-webraamwerk. Tijdens de cursus Django Web (...)
meer informatie
SpiralTrain : Django Web Development
Deze training wordt verzorgd door SpiralTrain
In de cursus Django Web Development leren de deelnemers dit Web Applicatie Framework te gebruiken voor het ontwikkelen van Python Web Applicaties. Eerst wordt een overzicht gegeven van de architectuur van het framework, (...)
meer informatie