Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

CLS Computertrainingen : R Geo-Spatial
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Het softwarepakket R, ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman, is speciaal ontwikkeld voor statistiek en data-analyse. Het is een gebruiksklare versie van de programmeertaal S. Het grote voordee Het doel van de (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : R Programmeren
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Het softwarepakket R, ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman, is speciaal ontwikkeld voor statistiek en data-analyse. Het is een gebruiksklare versie van de programmeertaal S. Het grote voordee De cursus R (...)
meer informatie
Info Support : The Essentials of Programming in R
Deze training wordt verzorgd door Info Support
In deze training leert u verschillende toepassingen van de open-source programmeertaal R. U krijgt een introductie van deze statistische programmeertaal, waarin u statistiek methodes en de bijbehorende R functies leert (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Data Science in R
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
R geldt als dé de facto standaard in de Data Science wereld (samen met Python) R is op dit moment een van de meest geavanceerde statistische programma's dat veel gebruikt wordt bij dataverwerking en statistische (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Data Analyse met R
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
R is een open-source, statistische programmeertaal die wereldwijd gebruikt wordt door miljoenen data scientists en statistici om de meest complexe en uitdagende vraagstukken op te lossen. R wordt toegepast binnen (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Programmeren in R
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
De Big Data revolutie is in volle gang. Inmiddels is iedereen overtuigd van de noodzaak of heeft de eerste stappen gezet naar implementatie. In het laatste geval kan het je niet ontgaan zijn dat bestaande paketten (...)
meer informatie
SpiralTrain : Cursus Data Analyse met R
Deze training wordt verzorgd door SpiralTrain
Doelgroep Cursus Data Analyse met R De cursus Data Analyse met R is bestemd voor Big Data analisten en wetenschappers die R willen gebruiken om hun data te analyseren en voor het maken van statische analyses. Voorkennis (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Introduction to R Programming
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze cursus programmeren in R leert u de basisprincipes om te programmeren in R. R is een programmeertaal dat gebruikt wordt voor statistische analyses en in deze cursus leert u de basisfuncties in R te gebruiken, (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Data Science Fundamentals in R
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training gericht op R leert u de basismethodes van de programmeertaal R kennen. Tevens krijgt u enkele Machine Learning voorbeelden voor data science in R. R leent zich uitstekend voor het programmeren van (...)
meer informatie
VU Amsterdam Summer School : Data Analysis in R
Deze training wordt verzorgd door VU Amsterdam Summer School
With the increasing use of alternative software packages like R in data analysis, now is the time to learn their ins and outs. The large number of active programmers creating R packages makes this an up-to-date (...)
meer informatie