Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

CLS Computertrainingen : R Programmeren
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Het softwarepakket R, ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman, is speciaal ontwikkeld voor statistiek en data-analyse. Het is een gebruiksklare versie van de programmeertaal S. Het grote voordee De cursus R (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : R Geo-Spatial
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Het softwarepakket R, ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman, is speciaal ontwikkeld voor statistiek en data-analyse. Het is een gebruiksklare versie van de programmeertaal S. Het grote voordee Het doel van de (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Analyzing Big Data with Microsoft R [M20773]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW The main purpose of the course is to give students the ability to use Microsoft R Server to create and run an analysis on a large dataset, and show how to utilize it in Big Data environments, such as a Hadoop (...)
meer informatie
Info Support : The Essentials of Programming in R
Deze training wordt verzorgd door Info Support
In deze training leert u verschillende toepassingen van de open-source programmeertaal R. U krijgt een introductie van deze statistische programmeertaal, waarin u statistiek methodes en de bijbehorende R functies leert (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Introduction to R Programming
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze Programming in Rtraining / cursus leert u de basisprincipes om te programmeren in R. R is een programmeertaal dat gebruikt wordt voor statistieke analyses en in de cursus leert u de basis functies in R te (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Data Science Fundamentals in R
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training gericht op R leert u de basismethodes van de programmeertaal R kennen. Tevens krijgt u enkele Machine Learning voorbeelden voor data science in R. R leent zich uitstekend voor het programmeren van (...)
meer informatie
VU Amsterdam Summer School : Data Analysis in R
Deze training wordt verzorgd door VU Amsterdam Summer School
With the increasing use of alternative software packages like R in data analysis, now is the time to learn their ins and outs. The large number of active programmers creating R packages makes this an up-to-date (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Data Science in R
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
R geldt als dé de facto standaard in de Data Science wereld (samen met Python) R is op dit moment een van de meest geavanceerde statistische programma's dat veel gebruikt wordt bij dataverwerking en statistische (...)
meer informatie
SpiralTrain : R Programmeren
Deze training wordt verzorgd door SpiralTrain
Doelgroep Cursus R Programmeren  Big Data analisten en wetenschappers die R willen gebruiken voor het genereren van statische analyses. Voorkennis Cursus R Algemene kennis statistiek is vereist. Ervaring met (...)
meer informatie
ABIS : R voor data-analyse
Deze training wordt verzorgd door ABIS
Data-analyse voor "business intelligence" begint met het verzamelen, opslaan, en zinvol samenvatten van enterprise data, die tegenwoordig gegenereerd worden door een diversiteit aan databronnen (click streams, sociale (...)
meer informatie