Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

BiZZdesign Academy : Training BPMN Business Process Modeling Notation
Deze training wordt verzorgd door BiZZdesign Academy
This two-day training course teaches you how to model, analyze and improve your business processes. You’ll learn how to use Business Process Modeling and Notation language. Business Process Modeling delivers essential (...)
meer informatie
CAI opleidingen : Object Analyse & Informatieanalyse met UML en BPMN 2.0
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
Object analyse houdt zich bezig met exploreren van het domein waarop processen draaien. Deze processen  worden ondersteund door gegevens (objecten) om business objects te kunnen samenstellen zoals een factuur, (...)
meer informatie
CAI opleidingen : Informatieanalyse en functioneel ontwerpen met UML en BPMN
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
Bij het vastleggen van wensen en eisen van stakeholders is het functioneel ontwerp of het requirement specificatie document een belangrijk communicatiemiddel en ontwerpdocument voor zowel gebruikers als degene die het (...)
meer informatie
PNA Group : BPMN 2.0
Deze training wordt verzorgd door PNA Group
PNA Group biedt u een BPMN 2.0 workshop, die u een aanzienlijke voorsprong geeft op het gebied van BPMN 2.0. Gedurende deze 2-daagse workshop leert u een geheel begrijpelijke Best Practice voor het toepassen van BPMN (...)
meer informatie
Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award'Opleider van het jaar' : BPM, BPMN en BPMS in de Praktijk
Deze training wordt verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar'
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Waarom de cursus BPM, BPMN en BPMS in de praktijk volgen? Veel bedrijven worstelen dagelijks met het in goede banen leiden van verschillende processen. Want hoe zorg je ervoor dat alle (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Procesmodelleren met BPMN
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: BPMN staat voor Business Process Modeling Notation, de nieuwe standaard voor het modelleren en communiceren van bedrijfsprocessen. Het doel van BPMN is te voorzien in een toegankelijke en (...)
meer informatie
Info Support : Bedrijfsproces Modelleren met BPMN 2.0
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Business Process Model and Notation (BPMN) is uitgegroeid tot dé standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. BPMN stelt u in staat om de interne procedures en deelnemers van uw organisatie beter te begrijpen, (...)
meer informatie
PNA Group : BPMN 2.0 (Maatwerk workshop)
Deze training wordt verzorgd door PNA Group
Maatwerk workshop volledig afgestemd op de wensen van uw organisatie PNA Group biedt u een BPMN workshop, die u een aanzienlijke voorsprong geeft op het gebied van BPMN 2.0. Maatwerk De BPMN workshop op maat van PNA (...)
meer informatie
Olympic Training & Advies : Procesmodellering met BPMN 2.0
Deze training wordt verzorgd door Olympic Training & Advies
In deze training leert u hands-on processen te modelleren met de procesmodelleertaal BPMN 2.0. BPMN (Business Process Modeling Notation) is dé facto standaard op het gebied van procesmodellering. Doelstelling De (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : BPMN (Business Process Model & Notation)
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
Training Business Proces Modeling zorgt dat processen in een organisatie efficiënter worden. BPM levert onafhankelijke proceslagen die voor duidelijk maakt wie met welke technologie werkt. DoelgroepIedereen die een (...)
meer informatie