Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Passionned Academy : Training R & Data Mining: data science, machine learning, artificial intelligence, data analyse
Deze training wordt verzorgd door Passionned Academy
Het toepassen van data science De training R & data mining, is een training die gericht is op het daadwerkelijk toepassen van Data Science. Als voertuig om de data science vorm te geven maken we gebruik van de (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Over Machine Learning Machine Learning komt voort uit het vakgebied van de patroonherkenning. Het doel is om computers verbanden te laten ontdekken in gegevens en hier conclusies aan te verbinden. Bij dit proces is de (...)
meer informatie
Passionned Academy : Opleiding'Master of Data Science': machine learning, Big Data, data analytics
Deze training wordt verzorgd door Passionned Academy
Onze 10-daagse opleiding ‘Master of Data Science’ is bedoeld voor iedereen die Data Science in de dagelijkse praktijk wil brengen en een boost wil geven aan zijn of haar carrière. Niet voor niets (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning [M20774]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW The main purpose of the course is to give students the ability to analyze and present data by using Azure Machine Learning, and to provide an introduction to the use of machine learning with big data tools such (...)
meer informatie
Info Support : Microsoft Azure Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Deze training is in ons openrooster vervangen door de officiële Microsofttraining: 'Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning' (MS20774). Zie gerelateerde cursussen voor meer informatie. Machine Learning (...)
meer informatie
Erasmus Academie : Data Science & Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door Erasmus Academie
Programma: * 13 mei 2019 * 20 mei 2019 * 27 mei 2019 * 3 juni 2019 De Masterclass Data Science & Machine Learning van Erasmus Academie maakt de deelnemers bekend met de laatste ontwikkelingen op het terrein van (...)
meer informatie
Info Support : Essentials of Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door Info Support
U bent verantwoordelijk voor het implementeren van Machine Learning applicaties en/of applicaties met Machine Learning componenten. U wilt leren wanneer u Machine Learning toepast, welke Machine Learning algoritmen er (...)
meer informatie
Info Support : Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door Info Support
U leert de principes van machine learning, inclusief veelgebruikte algoritmes en programmeertalen. Door Azure Machine Learning te gebruiken bent u in staat alle stappen in het process van data science projecten te (...)
meer informatie
Tridata B.V. : Cursus Machine Learning (5 dagen)
Deze training wordt verzorgd door Tridata B.V.
Machine learning is the science of getting computers to act without being explicitly programmed Doel Doel Het verkrijgen van een gedegen technische kennis en business toepassingen op het gebied van Machine Learning. Na (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Exploring Machine Learning
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze online Machine Learning training leer je de basis van Machine Learning kennen. Zo leer je onder andere wat Machine Learning is, ga je aan de slag met supervised learning, unsupervised learning, convolutional en (...)
meer informatie