Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Certified in Risk and Information Systems Control [CRISC]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW Nederlands: De Certified in Risk and Information Systems Control™-certificering is bedoeld voor IT-professionals met praktijkervaring in risico-identificatie, -beoordeling en -evaluatie, risicorespons, (...)
meer informatie
cibit academy | inspearit B.V. : Certified in Risk Information Systems Control (CRISC) training
Deze training wordt verzorgd door cibit academy | inspearit B.V.
Certified in Risk Information Systems Control (CRISC) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied van IT Risk management. Het volgen van deze risicomanagementopleiding, met de focus op (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : CRISC (IT Risk Management) training
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
CRISC – waar staat deze nieuwe certificering voor? CRISC (spreek uit ‘see-risk’) staat voor Certified in Risk and Information Systems Control en is de nieuwste titel van ISACA. CRISC is complementair aan de 3 (...)
meer informatie
Security Academy : CRISC® Preparation Course
Deze training wordt verzorgd door Security Academy
Inleiding Tijdens de CRISC-opleiding wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van Information Risk Management. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 4 domeinen om deze (...)
meer informatie
TSTC B.V. : CRISC Training - Certified in Risk and Information Systems Control
Deze training wordt verzorgd door TSTC B.V.
De CRISC training bereidt je op strategisch gebied voor op de unieke uitdagingen van IT- en enterprise risk management. Je leert alles over het identificeren en managen van (business)risico’s door de (...)
meer informatie
Tailor iT : CRISC - Schriftelijk
Deze training wordt verzorgd door Tailor iT
De schriftelijke CRISC cursus bestaat uit 9 lessen en behandelt de 5 domeinen van CRISC in theorie en in de praktijk. Deze cursus over IT Risk Management gaat verder en dieper en is breder dan de eisen die aan de CRISC (...)
meer informatie
Tailor iT : CRISC (IT Risk Management)
Deze training wordt verzorgd door Tailor iT
CRISC (spreek uit ‘see-risk’) staat voor Certified in Risk and Information Systems Control en is de nieuwste titel van ISACA. CRISC is complementair aan de 3 bestaande ISACA certificeringen CISA, CISM en CGEIT. RISC (...)
meer informatie