Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award'Opleider van het jaar' : Software ontwikkeling overzicht: van requirements tot implementatie
Deze training wordt verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar'
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Als je een software applicatie wilt ontwikkelen, loop je een aantal iteratieve stappen door om van requirements tot een werkende implementatie te komen. Allereerst moeten we weten wat (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : Agile Scrum Foundation + optioneel EXIN examen op de laatste dag(Software ontwikkeling, Project, Service en Business Management)ICT opleiding
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
Agile Scrum Foundation Inhoud van de training De deelnemers zullen tijdens deze training bekend raken met de principes van Scrum en Agile op de meest pragmatische manier. Naast de theorie zal er tijdens de training (...)
meer informatie
@The Academy : Software Development Fundamentals
Deze training wordt verzorgd door @The Academy
Inleiding Bovenstaande cursus behoort tot de categorie Individueel Begeleid Trainen (IBT) van @The Academy. Hieronder treft u een korte omschrijving aan van de IBT cursussen. Individueel Begeleid Trainen De cursist (...)
meer informatie
Info Support : Continuous Delivery with .NET
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Deze training is een verdieping op de Continuous Delivery Using Azure DevOps Services (CDADS) training. In de training wordt aandacht geschonken aan cloud-principes, security, backups, verschillende deployment modellen (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Basisprincipes van Software Ontwikkeling
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze training / cursus leert u als aankomend programmeur de basisprincipes van softwareontwikkeling. Er is zowel aandacht voor de ontwikkelcyclus en ontwikkelmethodieken als voor de basisstructuur van de (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : Agile Scrum Foundation Fast Track training (Software ontwikkeling, Project, Service en Business Management)ICT opleiding
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
Samenvatting EXIN Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door (...)
meer informatie
Info Support : Continuous Delivery Essentials
Deze training wordt verzorgd door Info Support
Deze training is vervangen door de 'Modern Software Engineering Practices (MSEP)' training. Zie 'gerelateerde cursussen' voor meer informatie. In deze training maakt u kennis met Continuous Delivery. Deze training richt (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Software Development Fundamentals (exam 98-361)
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze Software Development training / cursus leert u de basis van software development. Dit houdt in dat u onder andere kennis gaat maken met met het basis programmeren, object georiënteerd programmeren, web (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : LiveLab 98-361: Software Development Fundamentals
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
Via dit LiveLab, gericht op Microsoft examen 98-361 Software Development Fundamentals, krijgt u uitgebreide praktijkervaring op het gebied van software development. Door het uitvoeren van opdrachten in een echte Visual (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : The Waterfall Software Development Model
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze Waterfall training / cursus leert u de Waterfall methode kennen. Zo komt de Application Development Lifecycle (ADLC) aanpak aan bod als ook de Software Development Lifecycle (SDLC). Tevens wordt de vergelijking (...)
meer informatie