Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Master it Training : Planning and Managing Windows 7 Desktop Deployments and Environments (Examen: 70-686)
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze vijfdaagse Windows 7 training is bedoeld voor cursisten die zich willen specialiseren in desktop deployment, configuratie en beheer. U leert hoe u Windows 7 desktops in grote organisaties kunt implementeren. (...)
meer informatie
Master it Training : Installing and Configuring Windows 7 Client (Examen: 70-680)
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze driedaagse Windows 7 cursus voorziet u van (technische) kennis over het Windows 7 OS. Deze cursus behandelt o.a. het installeren, upgraden en migreren naar de Windows 7 client en gaat in op onderwerpen als netwerk (...)
meer informatie
Master it Training : Windows 7 Enterprise Desktop Support Technician (Examen: 70-685)
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze training behandeld de kennis en vaardigheden voor het isoleren, documenteren en oplossen van problemen op een Windows 7 desktopcomputer of laptop. De training is bovendien ter voorbereiding op de examens 71685 en (...)
meer informatie
Master it Training : Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise (Examen: 70-685)
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze training is ontwikkeld voor Informatie Technologie (IT) professionals die ervaring hebben met Windows XP en Windows Vista en die werken als Windows 7 Enterprise Desktop Support Technici (EDST) in tweedelijns (...)
meer informatie
Argos Computertrainingen : Windows 7 voor Beginners
Deze training wordt verzorgd door Argos Computertrainingen
Windows, Internet, E-mail De cursus Windows 7 voor beginners is voor starters die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Proefexamenpakket: MCSA Windows 7 voor Support Technicians
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
Met dit complete MCSA proefexamenpakket voor support technicians op Windows 7 zorgt u voor een uitgebreide examenvoorbereiding op de examens 70-680 en 70-685. Via deze proefexamens test u of u klaar bent om te slagen (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : LiveLab pakket: MCSA Windows 7 voor Support Support Technicians
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
Met dit MCSA LiveLab pakket voor support technicians op Windows 7 doet u uitgebreide praktijkervaring op ter voorbereiding van uw MCSA: Windows 7 certificering. Dit pakket bestaat uit LiveLabs voor de examens 70-680 en (...)
meer informatie
DutchTrain : M6292 / 70-680 Installing and Configuring Windows 7 Client
Deze training wordt verzorgd door DutchTrain
M6292 Installing and Configuring Windows 7 Client Candidates for this exam operate in computing environments that use Microsoft Windows 7 as a desktop operating system in an enterprise environment. Candidates should (...)
meer informatie
DutchTrain : M6293 / 70-685 Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise
Deze training wordt verzorgd door DutchTrain
M6293 Troubleshooting and Supporting Windows 7 in the Enterprise The MCITP: Enterprise Administrator certification validates your skills in supporting end users who run Microsoft Windows 7 in a corporate (...)
meer informatie
@The Academy : Certkit Windows 7 Configuring
Deze training wordt verzorgd door @The Academy
Course description This course is intended for IT professionals who are interested in expanding their knowledge base and technical skills about Windows 7 Client. In this course, students learn how to install, upgrade, (...)
meer informatie