Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Eduvision : Cursus TCP/IP netwerken
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
TCP/IP staat voor een reeks netwerkprotocollen, die het grote merendeel van de communicatie tussen computers verzorgt. Het bekendste en grootste netwerk dat op TCP/IP drijft, is het internet. Goede kennis van TCP/IP (...)
meer informatie
Dirksen Opleidingen : TCP/IP en Ethernet inclusief IPv6
Deze training wordt verzorgd door Dirksen Opleidingen
Door de vergaande integratie van Voice over IP toepassingen en het nieuwe IPv6 is het van groot belang kennis te hebben van datacombegrippen, netwerken en inzicht te hebben in de werking van het TCP/IP-protocol en IPv6. (...)
meer informatie
Dirksen Opleidingen : TCP/IP en Ethernet
Deze training wordt verzorgd door Dirksen Opleidingen
Door de vergaande integratie van Voice over IP toepassingen is het van groot belang kennis te hebben van datacombegrippen, netwerken en inzicht te hebben in de werking van het TCP/IP-protocol. Na deze training kun je de (...)
meer informatie
ROVC : Netwerken - Ethernet TCP/IP (Dag)
Deze training wordt verzorgd door ROVC
Meer weten over industrieel ethernet? Meld je aan voor de ROVC-training Netwerken - Ethernet TCP/IP! Na het afronden van de training Netwerken - Ethernet TCP/IP kun je een Ethernet-verbinding realiseren, zowel in een (...)
meer informatie
SOBA Security Opleidingen B.V. : Transmission Control Protocol - Internet Protocol (TCP-IP) avond
Deze training wordt verzorgd door SOBA Security Opleidingen B.V.
Steeds vaker krijgen installateurs van beveiligings- en brandmeldsystemen te maken met het “Transmission Control Protocol” en het “Internet Protocol” (TCP/IP) bij het installeren van beveiligingssystemen. Bij de (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : TCP/IP Networking [GK9025]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW TCP/IP is the globally accepted group of protocols at the core of the Internet and organizational intranets. A solid understanding of each of these protocols and how they work will give you the ability to (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Data Communicatie over TCP/IP V6 Netwerken
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze TCP/IP V6 training / cursus leert u de basis rondom TCP/IP v6 binnen netwerkomgevingen. Bij basiskennis kunt u denken aan het beveiligen in IPv6, hoe routing werkt, het effectief communiceren in een netwerk door (...)
meer informatie
Master it Training : Troubleshooting TCP/IP
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Tijdens deze training leer je problemen in een TCP/IP netwerk identificeren, corrigeren en vermijden. De handson onderdelen van de training zorgen voor een beter begrip en maken de opgedane kennis direct toepasbaar. Dit (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Cursus TCP/IP
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
De TCP/IP protocollen zijn uitgegroeid tot de dominante protocollen in de datacommunicatiewereld. Iedereen die zich bezig houdt met de opzet en beheer van netwerken dient het een en ander van TCP/IP te weten. Hierbij (...)
meer informatie
Imatica : TCP/IP Basis
Deze training wordt verzorgd door Imatica
Doelstelling van TCP/IP is het leren van de grondbeginselen van deze voor internet en steeds meer andere technische toepassingen zo belangrijke combina􀆟 e van protocollen. U raakt bekend met de belangrijkste aspecten (...)
meer informatie