Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Master it Training : Microsoft Excel Maatwerk Training
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze Microsoft Excel Maatwerk Training wordt speciaal voor jou samengesteld. Aan de hand van een intakeformulier bepalen wij jouw huidige kennisniveau en je leerdoel. Je kunt zelf de onderwerpen aangeven die je tijdens (...)
meer informatie
Argos Computertrainingen : 2 daagse training cursus Excel
Deze training wordt verzorgd door Argos Computertrainingen
2 daagse training cursus Excel in het NH Congres Centrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Uitgangspunt is dat deelnemers niet of enigzins ervaren zijn in het gebruik van Excel. De opleiding is opgebouwd uit een mix van (...)
meer informatie
Alex van Groningen BV : Cursus Effectieve liquiditeitsprognoses met Excel | 7 (PE) punten/uren
Deze training wordt verzorgd door Alex van Groningen BV
Cursus Effectieve liquiditeitsprognoses met Excel Wilt u uw resultaten professioneel presenteren met een dynamische rapportage met bijbehorende grafieken? Na deze cursus stelt u moeiteloos goed gestructureerde (...)
meer informatie
Opleidingscentrum : Microsoft Excel onsite / inhuur docent
Deze training wordt verzorgd door Opleidingscentrum
Huur uw eigen docent tegen een voordelig tarief Wanneer binnen de eigen organisatie een geschikte ruimte aanwezig is, dan is het wellicht een optie om de cursus op locatie te organiseren. Het OpleidingsCentrum kan (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Excel – Snel aan de slag
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data o Voor iedereen die (...)
meer informatie
train2work : Excel - via e-learning
Deze training wordt verzorgd door train2work
aanpakZodra je inschrijft, krijg je van ons toegang tot het uitgebreide lesprogramma en een stapsgewijze instructie om je op weg te helpen. Je start het lesprogramma vanaf iedere willekeurige computer met (...)
meer informatie
Excel-leren : Praktische oefeningen in Excel
Deze training wordt verzorgd door Excel-leren
Praktische oefeningen in Excel 2007 en Excel 2010 De cursus Excel 2007 en Excel 2010 geeft in twee dagen een verdieping van de laatste verbeterde versies van Excel. De overgang naar Excel 2007 bij het onderhoud van (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Excel – Grafieken
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data o De (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Excel – Overstappen naar 2010/2013/2016
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Excel is het meest gebruikte rekenprogramma en tevens het hulpmiddel bij uitstek om op een gebruiksvriendelijke manier tabellen, grafieken en analyses te maken, alsmede om uiteenlopende soorten data o Vooral voor de (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Excel 2010 Compleet
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze cursus maakt u uitgebreid kennis met Excel 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze cursus is zowel bedoeld voor de beginnende Excel gebruiker als de ervaren Excel gebruiker die zijn/haar kennis verder (...)
meer informatie