Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Master it Training : Microsoft Office SharePoint Server 2013 for the Power User
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze tweedaagse training is ontworpen voor information workers of power users die dienen als SharePoint Site Owners of Site Collection Administrators. Je zou deze training kunnen volgen als je moet weten hoe je (...)
meer informatie
Learnit : Microsoft Office 365
Deze training wordt verzorgd door Learnit
Ben je benieuwd op welke manieren je online kan samenwerken met Office 365, hoe je met Office 365 makkelijk planningen maakt of nieuwsgierig naar de andere voordelen van Office 365? Dan is de training Office 365 iets (...)
meer informatie
@The Academy : Microsoft Office 2010 Excel Basis
Deze training wordt verzorgd door @The Academy
O2010EB Microsoft Office 2010 Excel Basis Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte (...)
meer informatie
@The Academy : Microsoft Office 2010 Excel Vervolg
Deze training wordt verzorgd door @The Academy
O2010EV Microsoft Office 2010 Excel Vervolg Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over een goed ingerichte (...)
meer informatie
@The Academy : Microsoft Office 2010 Excel voor database-analisten
Deze training wordt verzorgd door @The Academy
OX2010ED Microsoft Office 2013 Excel voor database-analisten Duur: 1 lesdag Methode: Open Leercentrum Open leercentrum De cursist doorloopt individueel en in eigen tempo de training. Men krijgt de beschikking over (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Office 365
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Microsoft Office 365 is een verzameling online diensten van Microsoft, gericht op de zakelijke markt. In Office 365 worden bekende kantoorapplicaties als Microsoft Office in de cloud aangeboden in combinatie met (...)
meer informatie
icttrainingen.nl : Microsoft Office 2010 Totaalpakket
Deze training wordt verzorgd door icttrainingen.nl
In deze Office 2010 cursus / training maakt u uitgebreid kennis met de verschillende programma's die onderdeel uitmaken van Microsoft Office 2010. Alle functionaliteiten komen aan bod. Deze Office 2010 cursus is zowel (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Programmeren in MS Office met VBA – Inleiding
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Bent u al goed thuis in de Office-programma’s? Weet u al hoe u macro’s kunt maken, maar loopt u tegen de grenzen aan? Dan is dit het moment dat u een kijkje moet gaan nemen in de wereld van het pr De cursus (...)
meer informatie
OEM Office Elearning Menu : MS Office Migratie 2013 In-company training
Deze training wordt verzorgd door OEM Office Elearning Menu
Office 2013 is de officiële naam van de opvolger van de Office 2010 van Microsoft. Alle desktopprogramma’s van Office 2013 zijn in de nieuwe Metro interface veranderd, afgestemd op windows 7 en windows 8. De Cloud, (...)
meer informatie
OEM Office Elearning Menu : Office 365: Office 365
Deze training wordt verzorgd door OEM Office Elearning Menu
U bent op zoek naar een In-company Office 365 training binnen uw organisatie? OEM Office Elearning Menu biedt uw organisatie een totaal oplossing aan voor een cursus Office 365 In-company opleiding training.  Dat (...)
meer informatie