Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

CLS Computertrainingen : Access – Basis (Klassikaal)
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Voor een goede bedrijfsvoering is een goede database onontbeerlijk. Met Microsoft Access maakt u uw eigen database. MS Access is een flexibel programma is en er hoeft niet geprogrammeerd hoeft te word Zonder een goed (...)
meer informatie
train2work : Access Basis
Deze training wordt verzorgd door train2work
Access Basis Ontwerp je toekomstgerichte database, gebruik query's, maak rapporten. Hoe werk ik met een bestaande Access database? Hoe kan ik een nieuwe database maken in Access? Welke keuzes moet ik maken bij het (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Programmeren in Access met VBA
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Microsoft Access is waarschijnlijk het populairste databaseprogramma voor op de werkplek. Met Access kunt u snel een goede (relationele) database maken en met de standaardfunctionaliteiten in Access k Gedurende de (...)
meer informatie
train2work : Access Gevorderd
Deze training wordt verzorgd door train2work
Access Gevorderd Werk met een geavanceerde vormgeving en beveiliging in je databases Hoe kan ik een database vormgeven in Access? Welke elementen en keuzeknoppen kun je gebruiken bij het ontwerpen van een database? Hoe (...)
meer informatie
Master it Training : Microsoft Access Maatwerk Training
Deze training wordt verzorgd door Master it Training
Deze Access Maatwerk Training wordt speciaal voor jou samengesteld. Aan de hand van een intakeformulier bepalen wij jouw huidige kennisniveau en jouw leerdoel. Je kunt zelf de onderwerpen aangeven die je tijdens je (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Identity Management & Access Control - schriftelijke cursus
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Toegangscontrole, beveiliging en gebruikersbeheer in de praktijk – alles wat u moet weten Het aantal digitale identiteiten met bijbehorende wachtwoorden in organisaties is de laatste jaren enorm toegenomen. Een (...)
meer informatie
Info Support : ADO.NET Data Access Development with .NET
Deze training wordt verzorgd door Info Support
null (...)
meer informatie
OEM Office Elearning Menu : Microsoft Access 2010 Gevorderd
Deze training wordt verzorgd door OEM Office Elearning Menu
Elearning Cursus Access 2010 Gevorderd Online Bestel deze unieke Elearning cursus Access 2010, 365 dagen 24/ 7 toegang tot een virtuele Office (Cloud) omgeving met rijke interactieve video’s, spraak, ondertiteling, (...)
meer informatie
SignOn ICT Trainingen+ : Programmeren in Access met VBA - Training
Deze training wordt verzorgd door SignOn ICT Trainingen+
Training: Leer programmeren in Access met VBA Je leert tijdens deze training alle concepten van de programmeertaal VBA (Visual Basic for Applications) en de belangrijkste functies, waaronder instellingen, (...)
meer informatie
SignOn ICT Trainingen+ : Access Basis - Cursus
Deze training wordt verzorgd door SignOn ICT Trainingen+
Access Cursus - Basis Microsoft Access behoort tot een van de meest gebruikte database applicaties, waarmee je databases kunt ontwerpen en bijhouden voor uiteenlopende doeleinden. Onderwerpen die behandeld worden (...)
meer informatie