Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

OCICT : Rup Awareness
Deze training wordt verzorgd door OCICT
OCICT Kennismaking met de diverse mogelijkheden van RUP, de termen, de wijze van inzet en de projectorganisatie.DoelstellingKennismaking met de diverse mogelijkheden van RUP, de termen, de wijze van inzet en de (...)
meer informatie
OCICT : RUP Requirements Management en UseCases
Deze training wordt verzorgd door OCICT
OCICT Na afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten taken en rollen van RUP gebruiken en voor taken van de discipline tussen (...)
meer informatie
OCICT : RUP Analysis and Design
Deze training wordt verzorgd door OCICT
OCICT Na afloop kent de cursist de samenhang tussen Analysis & Design en overige disciplines van RUP. Hij kan de begrippen, activiteiten, taken en rollen van RUP gebruiken en voor de taken van de discipline (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus RUP
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
RUP (Rational Unified Process) is een op de praktijk gebaseerde software ontwikkelmethode. RUP beschrijft in feite wie wat doet in welke fase van het ontwikkelproces. RUP is heel dynamisch: het proces wordt aangepast (...)
meer informatie
Computrain (btw-belast) : Object Orientation, RUP and UML 2.0 - Dag
Deze training wordt verzorgd door Computrain (btw-belast)
Deze training is speciaal ontwikkeld voor beginnende developers, ontwerpers, projectmanagers en iedereen die gaat werken met objectgeoriënteerde systemen en UML. Als specialist op het gebied van opleiden van developers (...)
meer informatie