Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

cibit academy | inspearit B.V. : Cursus Agile Architectuur
Deze training wordt verzorgd door cibit academy | inspearit B.V.
Cursus Architectuur en agility Agile begint een vast gegeven te worden in onze organisaties. Steeds meer IT-projecten worden agile uitgevoerd. En ook in de board room valt de term 'agile' steeds vaker want ook als (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Software Architectuur
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Welkom bij de Cursus Software Architectuur De software architect brengt samenhang en structuur in functionaliteit en systemen om uiteindelijk effectieve software vorm te geven. Stakeholders als opdrachtgevers en (...)
meer informatie
Eduvision : Cursus Amazon Architectuur
Deze training wordt verzorgd door Eduvision
Tijdens de cursus Tijdens de Cursus Amazon Architectuur krijg je een uitgebreide introductie in Amazon Web Services. We gaan in op de AWS learning resources en je krijgt een introductie in de verschillende (...)
meer informatie
Computrain (btw-belast) : Software Architectuur en Ontwerp - Dag
Deze training wordt verzorgd door Computrain (btw-belast)
Deze unieke training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk voor het vaststellen van softwarearchitectuur en design van softwaresystemen. De training wordt (...)
meer informatie
Capgemini Academy : Agile Architectuur
Deze training wordt verzorgd door Capgemini Academy
Korte beschrijving: Met deze training leer je hoe je als architect aan de slag kunt gaan in Agile projecten en/of bij Agile organisaties en hoe je duidelijk je toegevoegde waarde laten zien. Doelgroep: De training is (...)
meer informatie
Mikrocentrum : Cursus Software architect
Deze training wordt verzorgd door Mikrocentrum
Software architectuur is een elementaire discipline van software engineering. Het primaire doel is inzicht geven in de algemene structuur en het gedrag van een systeem of software product. Dit inzicht geeft sturing aan (...)
meer informatie
Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar' : Java Architectuur
Deze training wordt verzorgd door Vijfhart IT-Opleidingen, winnaar Computable Award 'Opleider van het jaar'
Lesmethode : Klassikaal Algemeen : Als we een Java applicatie gaan implementeren is het van belang dat we de juiste technieken en frameworks kiezen zodat onze applicatie voldoet aan de gewenste requirements. In deze (...)
meer informatie
CLS Computertrainingen : Java – Architectuur
Deze training wordt verzorgd door CLS Computertrainingen
Java is een programmeertaal en computerplatform. In 1995 werd Java door Sun Microsystems geïntroduceerd. Deze onderliggende technologie stuurt de allernieuwste programma's aan, zoals hulpprogramma's, Wanneer we een (...)
meer informatie
Info Support : Agile Solution and Software Architecture
Deze training wordt verzorgd door Info Support
In deze training leert u hoe u een software en solution architectuur vormgeeft en welke keuzen daarbij belangrijk zijn. U leert hoe u in de rol van Software Architect de oplossing op globaal niveau ontwerpt om zo (...)
meer informatie