Trainingen

In samenwerking met Springest, bieden wij een aantal trainingen aan. Word een expert in jouw vakgebied en leer de laatste ontwikkelingen en trends toe te passen! Of verdiep je eens in een nieuw onderwerp om kennis, vaardigheden en competenties te verbreden.

Gladwell Academy (NL) : Strategisch Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door Gladwell Academy (NL)
Het is voor organisaties van essentieel belang dat er een duidelijk strategisch beleid en een goede regievoering plaatsvindt op de Informatievoorziening. Investeringen in IT en Informatie zijn kostbaar, zowel in tijd (...)
meer informatie
International Management Forum (IMF) : Informatiemanagement in de publieke sector
Deze training wordt verzorgd door International Management Forum (IMF)
Informatiemanager op strategisch en tactisch niveau – u wordt gezocht! Managers die de verbinding kunnen leggen tussen organisatie, strategie en informatiemanagement worden op dit moment – met name in publieke (...)
meer informatie
Global Knowledge Network Netherlands B.V. : Informatiemanagement volgens BiSL®- (Foundation) [BISL]
Deze training wordt verzorgd door Global Knowledge Network Netherlands B.V.
OVERVIEW De Business Information Services Library (BiSL®) biedt een framework voor het werkveld dat zich bevindt tussen de aansluiting van ICT op het bedrijfsproces. Juist deze aansluiting is vaak niet optimaal. Het (...)
meer informatie
CAI opleidingen : Masterclass Informatiemanagement (Managing Business & IT, MBIT).
Deze training wordt verzorgd door CAI opleidingen
Inrichten van een organisatie betekent de juiste business processen definiëren en service te bieden die concurrentievoordeel geeft en zorgt voor marktaandeel. Beheersen van deze business processen en de informatie die (...)
meer informatie
ExplainiT : ICT Strategie en Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door ExplainiT
De training ICT Strategie en Informatiemanagement geeft je een indeling waarmee je in heldere stappen komt tot een ICT strategie en informatieplan, onderbouwd op een scherpe en heldere analyse van de business strategie (...)
meer informatie
IT Management Group BV : Tactisch en Operationeel Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door IT Management Group BV
Tactisch en Operationeel informatiemanagement Tijdens de training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement gaat u aan de slag met alle aspecten van tactisch en operationeel informatiemanagement. In deze training (...)
meer informatie
IT Management Group BV : Strategisch Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door IT Management Group BV
Strategisch informatiemanagement Tijdens de unieke training Strategisch Informatiemanagement worden de strategische aspecten van informatiemanagement behandeld. Deze training is een must voor diegenen de zich op (...)
meer informatie
D-ICT Solutions : BIMF Business Information Management Foundation (business-informatiemanagement, gebruiksbeheer, functionaliteitenbeheer, verbindende processen, sturende processen)
Deze training wordt verzorgd door D-ICT Solutions
Samenvatting Het EXIN-examen Business Information Management plaatst informatievoorziening in de organisatie centraal. Wat zijn de behoeften? Welke eisen en wensen stelt de organisatie aan de IT-dienstverlening? Hoe (...)
meer informatie
Sandvalley Training : Basisopleiding Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door Sandvalley Training
Algemeen Iedere organisatie heeft te maken met informatiemanagement. De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van de ICT. Als u wilt leren wat de basisaspecten van informatiemanagement zijn, dan sluit deze (...)
meer informatie
Sandvalley Training : HBO Informatiemanagement
Deze training wordt verzorgd door Sandvalley Training
Algemeen De rol en positie van informatie is voortdurend aan het veranderen. Het is voor organisaties van belang om alle informatie in goede banen te leiden, zodat er effectief op gestuurd kan worden. De medewerkers die (...)
meer informatie