Tests

ToolsHero biedt een zeer uitgebreid aanbod van diverse tests aan op het gebied van gedrag, intelligentie, motivatie, vaardigheden en meer.

Bekende professionele tests

Enkele bekende voorbeelden van onze beschikbare tests zijn de mbti test / myers briggs test, persoonlijkheidstest, Big Five en Belbin test. Deze professionele tests en assessments kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, carrière keuze of andere gewenste inzichten over jezelf, een individu of groep.

Test leveranciers

Het zijn allemaal relevante professionele testen voor HR en Management die door diverse testleveranciers zoals Cubiks, PAPI 3, HRM Force, PiCompany online worden geleverd via ons ToolsHero platform.

Advies en ondersteuning

Onafhankelijk advies over het gebruik van geschikte vragenlijsten onder andere omtrent persoonlijkheid, gedrag, intelligentie en motivatie is ook mogelijk na bestelling van een specifieke test. Onze partner HRM Force helpt u graag hierbij.

Profile Selector

€ 190,00

direct aanmelden (aanmelden gaat via de site van Q-Assessments)

Profile Selector
Profile Selector

Profile Selector is een instrument dat door een organisatie gebruikt kan worden om verantwoord een of meer profielen van rollen binnen de organisatie te maken. Het gaat er dan voor elke rol om, op basis van relevante resultaatgebieden, de daarbij behorende competenties te kiezen.
Profile Selector kan met name worden ingezet als het van belang is om die keuzes te baseren op het oordeel van meerdere relevante respondenten (leidinggevende, vervuller van de rol zelf, rolexpert). Het instrument wordt on line afgenomen zodat respondenten onafhankelijk van elkaar en op elke willekeurige tijd en plaats hun oordelen kunnen geven. Het instrument geeft op basis van deze oordelen aan welke competenties van belang voor de rol kunnen zijn. De gezamenlijke oordelen worden in een rapportage met overzichtelijke grafieken aan de respondenten gepresenteerd. Deze rapportage vormt de basis voor de keuze van de uiteindelijke lijst van competenties voor de rol.

Voorbeeldrapportage Profile Selector