Tests

ToolsHero biedt een zeer uitgebreid aanbod van diverse tests aan op het gebied van gedrag, intelligentie, motivatie, vaardigheden en meer.

Bekende professionele tests

Enkele bekende voorbeelden van onze beschikbare tests zijn de mbti test / myers briggs test, persoonlijkheidstest, Big Five en Belbin test. Deze professionele tests en assessments kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, carrière keuze of andere gewenste inzichten over jezelf, een individu of groep.

Test leveranciers

Het zijn allemaal relevante professionele testen voor HR en Management die door diverse testleveranciers zoals Cubiks, PAPI 3, HRM Force, PiCompany online worden geleverd via ons ToolsHero platform.

Advies en ondersteuning

Onafhankelijk advies over het gebruik van geschikte vragenlijsten onder andere omtrent persoonlijkheid, gedrag, intelligentie en motivatie is ook mogelijk na bestelling van een specifieke test. Onze partner HRM Force helpt u graag hierbij.

Facet5

€ 210,00

direct aanmelden (aanmelden gaat via de site van Q-Assessments)

Facet5
Facet5

Facet5 is de sterkste en helderste online persoonlijkheidsvragenlijst van dit moment, die managers en HR-professionals snel inzicht geeft in het gedrag, de motivatie, houding en ambitie van mensen. Facet5 is uniek omdat het wetenschappelijk grondig is onderbouwd én klare taal spreekt.

Het zeer uitgebreide en toegankelijke persoonlijke rapport geeft antwoord op vragen als:

– Wat zijn sterke en minder sterke kanten van deze (nieuwe) medewerker en wat kan ik van hem of haar in de praktijk verwachten?

– Hoe kan ik de manager van deze persoon houvast bieden in de aansturing?

– In welke competenties kan mijn medewerker nog groeien?

– Op welke manier is deze persoon inpasbaar in een specifiek team?

– Hoe werkt dit team samen en wat zijn mogelijkheden voor verbetering?

De diepgang van Facet5 grenst aan het ongeloofwaardige. Deelnemers geloven vaak niet dat hun persoonlijke rapporten automatisch gegenereerd zijn, omdat de terugkoppeling zo to the point is. Hoe dit kan? Facet5 is gedurende vele jaren geperfectioneerd en uitgebouwd. Het systeem wordt jaarlijks door meer dan tienduizend mensen ingevuld en de informatie die het systeem daarmee verzamelt wordt voortdurend benut om het systeem verder te verfijnen en te verbeteren.

Facet5 biedt verschillende toepassingen:

– Focus op specifieke competenties

– Audition: een beoordeling afgezet tegen een specifiek competentieprofiel

– Teamscape: een vergelijking van individuele rapporten, samengevoegd in een teamrapportage

– Focus op leidinggeven: een praktisch overzicht voor de manager, met do’s & don’t’s

– Werkvoorkeuren: een overzicht van drijfveren en motivatie

Voorbeeldrapportage Facet5