Tests

ToolsHero biedt een zeer uitgebreid aanbod van diverse tests aan op het gebied van gedrag, intelligentie, motivatie, vaardigheden en meer.

Bekende professionele tests

Enkele bekende voorbeelden van onze beschikbare tests zijn de mbti test / myers briggs test, persoonlijkheidstest, Big Five en Belbin test. Deze professionele tests en assessments kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, carrière keuze of andere gewenste inzichten over jezelf, een individu of groep.

Test leveranciers

Het zijn allemaal relevante professionele testen voor HR en Management die door diverse testleveranciers zoals Cubiks, PAPI 3, HRM Force, PiCompany online worden geleverd via ons ToolsHero platform.

Advies en ondersteuning

Onafhankelijk advies over het gebruik van geschikte vragenlijsten onder andere omtrent persoonlijkheid, gedrag, intelligentie en motivatie is ook mogelijk na bestelling van een specifieke test. Onze partner HRM Force helpt u graag hierbij.

Detector Big Five Personality

€ 50,00

direct aanmelden (aanmelden gaat via de site van Q-Assessments)

Detector Big Five Personality
Detector Big Five Personality

Detector Big Five Personality geeft een snel en efficiënt beeld van de belangrijkste persoonlijkheidskenmerken. Het gaat hier om de zogenaamde “Big Five”-persoonlijkheidsfactoren: instabiliteit; extraversie; openheid; aanpassen; consciëntieusheid. Op basis van deze kenmerken geeft Detector Big Five Personality een beeld in hoeverre het persoonlijkheidsprofiel aansluit bij de eisen van een opdracht. De test wordt online afgenomen en de resultaten zijn direct beschikbaar. De test kan op iedere willekeurige plaats en tijdstip worden afgenomen, waardoor deze met name goed kan worden ingezet in situaties waarin snelheid van afname en beslissen essentieel is. Detector Big Five Personality geeft per persoonlijkheidskenmerk de positie van de kandidaat weer ten opzichte een normgroep, namelijk die van de werkende bevolking, onafhankelijk van geslacht, opleiding of leeftijd. Het persoonlijkheidsprofiel wordt overzichtelijk en direct interpreteerbaar weergegeven in een grafisch overzicht op één pagina.

Voorbeeldrapportage Detector Big Five Personality