Tests

ToolsHero biedt een zeer uitgebreid aanbod van diverse tests aan op het gebied van gedrag, intelligentie, motivatie, vaardigheden en meer.

Bekende professionele tests

Enkele bekende voorbeelden van onze beschikbare tests zijn de mbti test / myers briggs test, persoonlijkheidstest, Big Five en Belbin test. Deze professionele tests en assessments kunnen je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, carrière keuze of andere gewenste inzichten over jezelf, een individu of groep.

Test leveranciers

Het zijn allemaal relevante professionele testen voor HR en Management die door diverse testleveranciers zoals Cubiks, PAPI 3, HRM Force, PiCompany online worden geleverd via ons ToolsHero platform.

Advies en ondersteuning

Onafhankelijk advies over het gebruik van geschikte vragenlijsten onder andere omtrent persoonlijkheid, gedrag, intelligentie en motivatie is ook mogelijk na bestelling van een specifieke test. Onze partner HRM Force helpt u graag hierbij.

Cubiks Teamrollen

€ 75,00

direct aanmelden (aanmelden gaat via de site van Q-Assessments)

Cubiks Teamrollen
Cubiks Teamrollen

De Cubiks Teamrollen vragenlijst is een nieuw online instrument dat ontwikkeld is om organisaties de typische verschillende rollen die individuen innemen in een groepsverband te laten begrijpen.

Door gebruik te maken van de informatie die gegenereerd is door de vragenlijst kunnen managers en teamleden:

– Herkennen wat het voorkeursgedrag van individuen is wanneer deze in een team werken
– Begrijpen hoe acties en gedragingen aangepast kunnen worden in verschillende team situaties
– Persoonlijke ontwikkelinitiatieven plannen
– Het mogelijk maken om effectiever samen te werken

Middels een aantal stappen is het gebruiksvriendelijke instrument in staat een gedetailleerde analyse van een persoon te maken en aan de hand hiervan een van de zeven verschillende teamrollen toe te kennen. Het instrument geeft ook inzicht in de sterke punten en valkuilen gerelateerd aan iedere teamrol.