Onze waarden

Bij ToolsHero hebben we waarden die sterk verankerd zijn in onze organisatie en in onze diensten. Deze waarden zijn het fundament van onze organisatie, mensen en strategie.

Onze ToolsHeroes zijn mensen, meestal management goeroes, die het voor ons mogelijk maken om hun management theorieën en methoden te publiceren, promoten en te delen. Zij zijn ons vertrekpunt voor het bouwen van dit platform en het delen van hun kennis. Om het platform uit te breiden hebben we vijf kernwaarden gedefinieerd, die onze zullen helpen om een basis voor het platform op wereldwijde schaal te bouwen:

Elkaar helpen door het delen van kennis

Samen kunnen we online meer mensen wereldwijd bereiken die niet de kans of condities hebben om toegang te krijgen tot deze informatie. Het verkennen van theorieën en het toepassen van deze kennis kunnen een enorme versneller zijn voor de ontwikkeling en omgeving van mensen.

Bouwen aan een digitale bibliotheek voor morgen

We zullen nieuwe content aan het platform toevoegen, zodat het platform iedere dag blijft groeien met nieuwe theorieën en methoden. Met ToolsHero kan een wereldwijd publiek de informatie verkennen, toepassen en delen van generatie tot generatie.

Blijf altijd nieuwsgierig

We stimuleren onze bezoekers om altijd te blijven verkennen. Nieuwe informatie en inzichten kunnen je dirigeren naar wegen waarvan je niet had verwacht dat je er naar toe zou gaan en kunnen leiden naar grote nieuwe avonturen. Door het toepassen van de theorieën, kun je je doelen bereiken en sneller innoveren.

Onderzoek is geweldig

Onze ToolsHeroes kunnen hun focus richten op hun onderzoek en wij genieten ervan om de ToolsHeroes te helpen om hun onderzoek te publiceren, promoten en te delen met een wereldwijd publiek. Geweldig onderzoek moet de waardering en aandacht krijgen die het verdient. Deze kennis kan veel mensen bereiken door het ToolsHero platform.

Overal, op elk gewenst moment en op ieder apparaat

Wij kunnen continu leren van nieuw onderzoek en leren heeft geen voorgeschreven pad. Met het ToolsHero platform kun je de informatie lezen op iedere plek, wanneer je wilt en op meerdere apparaten. Leren kan de hele tijd plaats vinden en het wordt gedreven door onze ToolsHeroes.

Onze missie is simpel. We helpen mensen om management theorieën en methoden the verkennen, toe te passen en te delen. We zullen nooit stoppen met leren en samen kunnen we wereldwijd mensen helpen. We willen een nalatenschap voor morgen bouwen. Jij kiest wat je wilt leren. Leren en delen zijn essentieel voor mensen en om de wereld te laten ontwikkelen.

Het ToolsHero platform zal meer ToolsHeroes uitnodigen om kennis en vaardigheden te delen met elkaar. Het wordt een eindeloze weg van promoten en delen van theorieën wereldwijd en de wereld wordt een veel mooiere plaats.

Dat is ToolsHero!