Ontmoet het team

ToolsHero heeft reeds een goede naam opgebouwd onder onze bezoekers, maar er is meer dan alleen een professioneel platform om de bezoekers te voorzien van de laatste management content.

Betrokkenheid en elkaar aanvullen brengt geweldige resultaten

Het team van ToolsHero bestaat uit professionals met veel ervaring met internet start-ups, webdevelopment, online marketing, social media en het publiceren van content. Ons team weet wat er nodig is om een compleet internet platform te ontwikkelen en om het te verbeteren en uit te breiden om onze bezoekers een unieke beleving te geven.

Ieder teamlid draagt bij aan het succes en groei van het ToolsHero platform. Onze teamleden vullen elkaar aan en dagen elkaar uit om geweldige resultaten te bereiken. We werken continu aan de verbetering van het team, zodat we de bezoekers altijd een unieke ervaring van het platform kunnen bieden. De verbetering en uitbreiding van onze website is ons dagelijks werk. We geven veel aandacht aan het leren van nieuwe kennis, vaardigheden en persoonlijke groei van onze teamleden.

Oprichters ToolsHero

De oprichters van ToolsHero zijn Vincent van Vliet, Martijn Dijkshoorn, Otto van Vliet en Maarten van Vliet. Na een aantal jaren ervaring met internet start-ups besloten we om onze ervaring te combineren in het starten van ToolsHero. We hebben allemaal passie voor management theorieën en methoden en genieten ervan om te werken aan een wereldwijd platform om de mogelijkheden van mensen te vergroten. De oprichters zijn ondernemende persoonlijkheden die continu streven naar kwaliteit in hun werk en het leveren van een top service en beleving voor de bezoekers van ToolsHero.

Vincent van Vliet

Vincent van Vliet - ToolsHeroVincent van Vliet is mede-oprichter en verantwoordelijk voor de content en release management. Samen met het team bepaalt Vincent de strategie en beheert de content planning, marktintroducties, klantervaring en beleidsontwikkeling onderdelen van het bedrijf. Hij heeft ruime ervaring met nieuwe mogelijkheden in het verbeteren van de presentatie van content en de uitbreiding van nieuwe functies voor het platform. Met een toegewijde houding en veel enthousiasme presenteert hij nieuwe presentatie technieken en met zijn ervaring met content management software implementeert hij nieuw functies snel en vindt hij continu nieuwe diensten die aansluiten bij de verwachtingen van klanten.

Voorafgaand aan ToolsHero heeft Vincent bij verscheidene consultancy bureaus voor nationale en internationale klanten gewerkt. Vincent heeft ook een internet start-up opgezet voor banen in de contact center business en is de oprichter van ScienceProgress. Vincent heeft ook vele jaren zijn eigen webdesign onderneming gehad en heeft veel websites ontwikkeld met bijbehorende content management software. Hij is afgestudeerd (MSc.) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Favoriete management model of theorie: 5 times Why
Vakantiebestemmingen: Europa en Japan
Food: Sushi en pasta
Hobbies: Golfen, tuinieren, vissen, aquariums en gamen
Motto: “Genieten van delen en help elkaar waar mogelijk op een eerlijke wijze.”

Martijn Dijkshoorn

martijn dijkshoornMartijn Dijkshoorn is mede-oprichter en verantwoordelijk voor de technische webontwikkeling en SEO. Samen met het team ontwikkelt Martijn nieuwe functies voor het platform en overziet development planning, functie verbetering, webdevelopment en SEO verbeteringen van het platform. Martijn is een aangename persoonlijkheid met een professionele houding die altijd garandeert dat functies en verbeteringen werken en is altijd op zoek naar SEO verbeteringen voor het platform. Martijn is ook gericht op het uitbreiden van het bereik van ToolsHero door partnerships en klantonderzoeken, terwijl hij een cultuur van innovatie en uitmuntendheid creëert in het kantoor van ToolsHero.

Voorafgaand aan ToolsHero heeft Martijn gewerkt als management trainee voor de stad Rotterdam. Martijn heeft ook een internet start-up opgezet voor banen op scholen. MeesterBaan is nu de grootste website voor het vinden van banen op scholen in Nederland. Martijn heeft vele jaren gewerkt aan de ontwikkeling van content management software vanuit zijn eigen webdesign onderneming en heeft vele websites ontwikkeld. Hij is afgestudeerd (MSc.) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in Bedrijfskunde.

Favoriete management model of theorie: Return On Investment
Vakantiebestemmingen: Spanje en Turkije
Food: Pasta en tapas
Hobbies: korfballen
Motto: “Technologie levert grote mogelijkheden op voor het maken van keuzes.”

Otto van Vliet

otto van vlietOtto van Vliet is mede-oprichter en verantwoordelijk voor het grafische ontwerp en social media. Samen met het team bepaalt Otto de strategie voor de look & feel van de website en overziet interface design, wireframes en klant ervaring. Hij heeft ook een ruime ervaring met social media en weet hoe met verschillende bezoekers op verschillende social media te verbinden en te communiceren. Otto is ook snel in het ontwikkelen en verbeteren van professionele afbeeldingen die een optimale ervaring voor de bezoekers van ToolsHero garanderen. Met zijn gedrevenheid en oplossingsgerichte houding is Otto een aangename persoonlijkheid die altijd het ToolsHero platform wil verbeteren voor een betere gebruikerservaring.

Voorafgaand aan ToolsHero heeft Otto bij verscheidene bedrijven gewerkt waar hij verantwoordelijk is geweest voor het grafische ontwerp en de gebruikerservaring. Otto heeft ook een internet start-up opgezet voor banen in de transport business. Otto heeft vele jaren gewerkt als freelancer voor een van de grootste horeca bedrijven in Nederland en heeft vele websites ontwikkeld met altijd de focus op klantervaring. Hij is afgestudeerd (BSc.) aan de Hogeschool Rotterdam in Facility Management.

Favoriete management model of theorie: Communication Model
Vakantiebestemmingen: Turkije en Curaçao
Food: Pizza en pasta
Hobbies: Golfen, tennissen en films kijken
Motto: “Presenteren met afbeeldingen en video’s zorgen voor een complete gebruikerservaring.”

Maarten van Vliet

maarten van vlietMaarten van Vliet is mede-oprichter en verantwoordelijk voor de marketing en sales. Samen met het team bepaalt Maarten de marketing strategie en overziet business planning, strategische partnerships, nieuwe promotie kanalen en beleidsontwikkeling onderdelen van het bedrijf. Hij heeft een ruime ervaring met marketing en sales strategieën en richt zich altijd op de klantervaring. Maarten is een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid die ervan geniet om te spreken over de mogelijkheden van ToolsHero voor in je dagelijkse gebruik. Hij is ook altijd op zoek naar nieuwe groeimogelijkheden, zodat meer mensen in de wereld de theorieën en modellen kunnen delen en toepassen.

Voorafgaand aan ToolsHero heeft Maarten bij de internetafdeling van ABN AMRO in Nederland gewerkt. Maarten heeft ook een internet start-up opgezet voor banen op scholen. MeesterBaan is nu de grootste website voor het vinden van banen op scholen in Nederland. Maarten heeft ook vele jaren een webdesign bedrijf gehad en was hierbij verantwoordelijk voor de strategie en marketing. Hij is afgestudeerd (MSc.) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam in Bedrijfskunde.

Favoriete management model of theorie: Kernkwadrant (Daniel Ofman)
Vakantiebestemmingen: Spanje, Frankrijk en Curaçao
Food: Sushi en tapas
Hobbies: Hockeyen, tennissen, golfen en skiën
Motto: “Elkaar helpen en met volle teugen van het leven genieten.”

Tom van der Mark

tom van der markTom van der Mark is stagiair user experience, huisstijl en promotie. Samen met het team draagt Tom bij aan het verbeteren van de gebruikerservaring en daarmee aan de groei van Toolshero. Ook onderhoudt hij het contact met bezoekers op de verschillende social media kanalen.

Tom studeert informatica aan de Hogeschool Leiden en volgt daar de specialisatie Media Technologie. Hier heeft hij ruime en vooral brede ervaringen opgedaan op het gebied van responsive websites, mobiele applicaties, user experience, usability en design.

Favoriete management model of theorie: DMAIC model
Vakantiebestemmingen: Nederland
Food: Sushi, pizza en pasta
Hobbies: Wandelen met de hond, gamen, web development
Motto: “Details bepalen het verschil.”

ToolsHero team

Je kunt rekenen of professionele teamleden bij ToolsHero. Mensen die aandachtig naar je verhaal kunnen luisteren en weten hoe dit te vertalen naar nieuwe functies en verbeteringen voor de website. Onze teamleden garanderen een professionele ontwikkeling van nieuwe functies en content voor het platform. Nieuwe redactionele content wordt ontwikkeld door ons content team en ons redactionele team kijkt altijd kritisch naar of nieuwe artikelen overeenkomen met onze criteria voor publicatie. Bezoekers moeten altijd voorzien worden met interessante management content die wordt gepresenteerd in een professionele format.

We blijven tips van onze bezoekers ontvangen om te verbeteren. Bedankt voor al jullie steun!