Online kennisplatform toolshero biedt tijdens quarantaine ondersteuning in zelfontplooiing

toolshero biedt international educatief ondersteuning - toolshero

Het coronavirus heeft ons op globale schaal verrast en ook een groot deel van de Nederlandse bevolking zit al enige tijd noodgedwongen thuis. Om het beste van de situatie te maken, proberen studenten en professionals manieren te vinden om vanuit huis te werken. Echter, veel dagelijkse bezigheden zijn nu minder of niet meer mogelijk, waardoor de gebruikelijke drukte van elke dag vervangen wordt door meer vrije tijd. Dit creëert nieuwe kansen. Voor diegenen die deze waardevolle extra tijd willen gebruiken om zichzelf te ontwikkelen, biedt toolshero ondersteuning.

Toolshero is een online kennisplatform dat persoonlijke en professionele ontwikkeling voor iedereen haalbaar maakt door de toegang tot wetenschappelijke kennis praktisch en betaalbaar te maken. Gedurende de quarantaine biedt toolshero gebruikers wereldwijd een gratis maandlidmaatschap aan. Dit geeft geïnteresseerden toegang tot ruim 750 praktische wetenschappelijke artikelen rondom een breed scala aan onderwerpen, zoals leiderschap, communicatie, creativiteit, marketing, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Deze kwalitatief hoogwaardige artikelen zijn verrijkt met sjablonen, werkbladen en afbeeldingen, waardoor het leren gemakkelijker en sneller gaat.

Meer dan 10 miljoen mensen in ruim 100 landen gebruiken het toolshero platform reeds en met de continue uitbreiding ervan, maakt toolshero zijn visie waar om middels kennisverspreiding de wereld te versterken. “Ik ben een erg trots toolshero ambassadeur”, zegt internationale dj en voormalig Miss Nederland Sheryl Lynn Baas. “Vooral in deze uitdagende tijd vind ik het fantastisch dat toolshero steun biedt in de vorm van een gratis maandlidmaatschap. Al sinds het winnen van de Miss Nederland verkiezing in 2006 en het aansluitend oprichten van de Sheryl Lynn Foundation zet ik me in voor educatie en empowerment, dus ik help graag dit goede nieuws te verspreiden.”

Gratis e-book bij Toolshero

Meer informatie

Toolshero ondersteunt mensen wereldwijd in hun zelfontplooiing en empowerment met behulp van een toegankelijk en hoogwaardig kennisplatform voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Doel is om studenten, professionals, wetenschappers en andere geïnteresseerden groeikansen te beiden door educatieve tools beschikbaar te stellen die hun verdere ontwikkeling stimuleren. Deze waardevolle kennis kan worden toegepast in hun dagelijkse praktijk en de opgedane expertise kan worden gedeeld met hun omgeving. Zo versterken we samen onze wereld.

Ga voor meer informatie naar onze pagina: abonneren.Sheryl Lynn Bass - toolshero

Noot voor de redactie:
Contactpersoon is toolshero ambassadeur Sheryl Lynn Baas
Miss Nederland 2006 | Mrs. Globe 2013 | Oprichter Sheryl Lynn Foundation
E-mail: sheryl[at]toolshero.com | Mobiel: +15053108461

 

 

 

 

 

Vincent van Vliet
Article by:

Vincent van Vliet

Vincent van Vliet is oprichter van Toolshero en verantwoordelijk voor de content en release management. Samen met het team bepaalt hij de strategie en beheert de content planning, marktintroducties, klantervaring en beleidsontwikkeling onderdelen van het bedrijf.

Geef een reactie