Video’s die verhalen vertellen: hoe je merkidentiteit versterkt

Je bent vandaag de dag constant op zoek naar slimme manieren om de identiteit van je merk te versterken. Het inzetten van video kan dan een erg strategisch middel zijn. Want door video’s op een slimme manier in te zetten, kun je een bepaalde boodschap of een verhaal visueel veel beter vertellen. Redenen genoeg dus om de opties, bijvoorbeeld op het gebied van een bedrijfsfilm laten maken, voor jezelf op een rijtje te zetten.

De opties op het gebied van het concept voor video zijn vrijwel eindeloos

Fijn om te weten, is dat er gigantisch veel opties zijn op het gebied van het inzetten van video. En dat is wel zo fijn, want ieder bedrijf, ieder product of iedere dienst is weer totaal anders. En dit is dan ook erg goed terug te zien als je bijvoorbeeld de keuze maakt voor een productvideo laten maken. Ga je graag voor details? Of een 360 graden-view? Het zijn slechts een paar voorbeelden van opties waar je uit kunt kiezen voor je eigen merk.

Je zorgt voor een consistent geheel door de video’s te delen op social media en je website

Op het moment dat je aan de slag gaat met het integreren van video voor je merk, is het slim om dat op een consistente manier te doen.Denk daarbij aan een slider op de homepagina die je iedere maand ververst. Iedere collectie voorzie je van bewegend beeld. Of je update ieder jaar de bedrijfsfilm. Je zorgt niet alleen voor een consistent geheel op de website, maar je kunt video ook erg makkelijk inzetten op social media. En daardoor kan het bereik van je merk ineens weer een flinke boost krijgen.

Gratis e-book bij Toolshero

Schakel een gespecialiseerd bureau in voor het laten maken van de beste video’s voor je eigen bedrijf

Ga je op korte termijn maar al te graag aan de slag met video voor je eigen bedrijf? Je kunt de merkidentiteit het beste versterken door deze klus over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf. Een bureau weet als geen ander jouw verhaal, producten of diensten door te vertalen in bewegend beeld. Daar wordt uiteraard de beste apparatuur voor gebruikt, zodat je zeker kunt zijn van een enorm strak resultaat. En daar pluk je direct de vruchten van. Wie weet ga je hier op korte termijn ook al een keer mee aan de slag voor je eigen bedrijf.

Patrick Koster
Article by:

Patrick Koster

LEQUAL is een creatief linkbuilding bureau en zet zich in voor de organische vindbaarheid van websites. Met ons team aan ervaren specialisten focussen wij ons dagelijks op diverse linkbuilding technieken om de autoriteit van domeinen te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Creative Linkbuilding, Media Buying en Digital PR. Op deze manier weten wij topposities te behalen voor onze (inter)nationale opdrachtgevers binnen het zoekverkeer van Google, zowel in het binnen- als buitenland. Het resultaat? Meer verkeer naar hun websites en een langdurige groei van hun domeinen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Toolshero.

Reacties zijn gesloten.