Praktische tips voor het kiezen van de juiste materialen voor bedrukte promotieartikelen

Ben je meer en meer aan het overwegen om bedrukte promotieartikelen in huis te halen? Bijvoorbeeld omdat je een evenement op de planning hebt staan of omdat je het personeel op korte termijn maar al te graag in het zonnetje wilt zetten? Je komt er dan maar al te graag achter wat voor opties er zoal zijn. Voor ieder bedrijf en voor ieder budget is er gelukkig meer dan genoeg mogelijk. Het is dus de hoogste tijd om je wat verder te gaan verdiepen in het assortiment waar je zoal uit kunt kiezen voor je eigen bedrijf.

Maak altijd de keuze voor bedrukte promotieartikelen met een erg hoge duurzaamheid

Een van de belangrijkste punten van aandacht? Dat is natuurlijk de kwaliteit waar de bedrukte promotieartikelen aan moeten voldoen. Door te kiezen voor bedrukte promotieartikelen met een hoge duurzaamheid, zoals het bedrukken van kwalitatieve waterflessen, weet je zeker dat de items voor een enorm lange tijd mee kunnen gaan. En dit zorgt ervoor dat je eigenlijk voor een zo lang mogelijk tijd kunt genieten van gratis promotie op het moment dat de producten worden gebruikt door de gelukkige ontvangers. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Breng goed voor jezelf in kaart wat voor soort bedrukte promotieartikelen maar al te goed van pas komen in de branche

Eén ding is zeker: op het gebied van bedrukte promotieartikelen is er enorm veel mogelijk. Breng dus als eerste goed in kaart wat voor soort bedrukte promotieartikelen het beste passen bij jouw bedrijf en natuurlijk het budget dat je er vrij voor kunt maken. Zo ga je vervolgens erg gericht op zoek naar de juiste soort items voor je organisatie. Dat scheelt je dus meteen weer aardig wat tijd en uitzoekwerk.

Gratis e-book bij Toolshero

Kies enkel voor bedrukte promotieartikelen van de hoogste kwaliteit

Of je nu gaat voor items zoals pennen, kalenders, chocolade, waaiers bedrukken bij Loopper of waterflessen. In alle gevallen is het belangrijk dat je de keuze maakt voor bedrukte promotieartikelen van de hoogste kwaliteit. Maar probeer de kleuren van de producten ook meteen af te stemmen op de kleuren van de huisstijl. Dit zorgt meteen voor een stukje herkenning en de producten lopen erg mooi in lijn met de identiteit van het bedrijf. Via Loopper heb je gelukkig de keuze uit tientallen kleuren per product, zodat er altijd wel wat leuks te vinden is.

Patrick Koster
Article by:

Patrick Koster

LEQUAL is een creatief linkbuilding bureau en zet zich in voor de organische vindbaarheid van websites. Met ons team aan ervaren specialisten focussen wij ons dagelijks op diverse linkbuilding technieken om de autoriteit van domeinen te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Creative Linkbuilding, Media Buying en Digital PR. Op deze manier weten wij topposities te behalen voor onze (inter)nationale opdrachtgevers binnen het zoekverkeer van Google, zowel in het binnen- als buitenland. Het resultaat? Meer verkeer naar hun websites en een langdurige groei van hun domeinen.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Toolshero.

Reacties zijn gesloten.