Kies voor Microsoft Azure!

In de altijd veranderende wereld van ISV staat de tijd nooit stil. En voor elk softwarebedrijf is er een belangrijke vraag die steeds terugkomt: hoe kunnen we bijblijven? Dit is waar het indrukwekkende cloud computing platform van Microsoft om de hoek komt kijken. Met een Micorosft Azure training van Master it kun je jouw medewerkers opleiden en voorbereiden op de toekomst. Maar waarom is Microsoft Azure niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor start-ups een onmisbare keuze? Lees er hier meer over!

Snelheid, schaalbaarheid en kostenreductie

De snelheid, schaalbaarheid en kostenbesparing die het platform met zich meebrengt, is een van de belangrijkste redenen om voor Microsoft Azure te kiezen. Met Azure kunnen bedrijven binnen enkele minuten opschalen of afschalen, waardoor ze snel kunnen inspelen op veranderende behoeften. Of een bedrijf nu groeit of krimpt, Azure past zich naadloos aan en dat levert direct financiële voordelen op. Dit is vooral belangrijk in de snel evoluerende economie van vandaag, waarin bedrijven voortdurend moeten aanpassen om succesvol te worden en te blijven.

Flexibele infrastructuur

Azure biedt een flexibele infrastructuur waarmee bedrijven toegang hebben tot Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) en Software as a Service (SaaS). Dit betekent dat bedrijven snel nieuwe en innovatieve functies aan hun gebruikers kunnen leveren. Bovendien worden de kosten achteraf in rekening gebracht, waardoor er geen onverwachte kosten ontstaan.

Gratis e-book bij Toolshero

Betrouwbaarheid en populariteit

Wist je dat 90% van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Microsoft Cloud? Dit laat zien hoe betrouwbaar en populair Microsoft Azure is. Het wereldwijde netwerk van door Microsoft beheerde datacenters bied een robuuste infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties. Dit is natuurlijk erg fijn voor organisaties, omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de solide basis van Azure voor hun belangrijkste zakelijke behoeften. Maar hoe werkt Azure nu eigenlijk precies? Waar kun je gebruik van maken?

Hoe werkt Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het cloud computing platform van Microsoft dat organisaties ondersteunt bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties. In plaats van zelf servers aan te schaffen en te onderhouden, maakt Azure gebruik van Microsofts wereldwijde netwerk van datacenters zodat bedrijven gebruik kunnen maken van een schaalbare infrastructuur. Maar je kunt ook gebruik maken van diverse diensten zoals Internet of Things (IoT), Azure Kubernetes Services (AKS), Artificial Intelligence (AI) en Big Data. Je kunt dus technologieën inzetten om applicaties te verbeteren en te innoveren. Het grootste voordeel is dat bedrijven met Azure internationaal kunnen schalen, zonder zich zorgen te maken over waar hun infrastructuur zich fysiek bevindt. Met al deze informatie in gedachten, moet je je afvragen of Microsoft Azure ook voor jouw bedrijf waarde kan leveren. Ga dus even met je team in gesprek om erachter te komen of dit wat voor jullie is!

Vincent van Vliet
Article by:

Vincent van Vliet

Vincent van Vliet is oprichter van Toolshero en verantwoordelijk voor de content en release management. Samen met het team bepaalt hij de strategie en beheert de content planning, marktintroducties, klantervaring en beleidsontwikkeling onderdelen van het bedrijf.

Reacties zijn gesloten.