Hans Vermaak

Hans Vermaak - ToolsHero

Hans Vermaak is adviseur, docent en onderzoeker. Tevens is hij partner van Twynstra Gudde en collega van Léon de Caluwé. Samen hebben zij het veranderconcept kleurdenken ontwikkeld.

Biografie Hans Vermaak

Zijn advieswerk is gericht zich op uitdagende organisatieveranderingen met als rode draad complexe (maatschappelijke) vraagstukken. Een onderzoekstudie van zes jaar naar complexe opgaven in organisaties bracht hem een mooie promotie (cum laude) aan de Universiteit van Amsterdam en een publicatie van zijn onderzoek in boekvorm. Tevens werd dit boek ‘Plezier beleven aan taaie vraagstukken’ werd bekroond als boek van het jaar 2009 door de Orde van Organisatie Adviseurs (OOA).

Hans Vermaak professionaliseert als docent vernieuwers en geeft hij schaduwadvies. Hij is partner van het Sioo, waar hij de masteropleiding ‘Advanced Change Methodologies’ mee vorm geeft. Tevens is hij ‘visiting professor’ aan de Copenhagen Business School (CBS/Simi) in Denemarken.

Hans Vermaak publiceert regelmatig aan de hand van ondersteunend onderzoek over veranderkunde, systeemdenken en leerprocessen. Bekende publicaties van boeken waar hij aan heeft meegeschreven zijn Leren in organisaties, Creative consulting en Onderzoekende professionaliteit. Een andere bekende en recente publicatie van een boek dat hij samen met Léon de Caluwé heeft geschreven is het handboek Leren Veranderen (2003).

Bekende publicaties en boeken van Hans Vermaak et al.

Citatie voor dit artikel:
Van Vliet, V. (2012). Hans Vermaak. Retrieved [insert date] from ToolsHero: https://www.toolshero.nl/bekende-auteurs/hans-vermaak/

Wilt u linken naar dit artikel, dat kan!
<a href=”https://www.toolshero.nl/bekende-auteurs/hans-vermaak/”>ToolsHero: Hans Vermaak</a>

Interessant artikel?
Geef je waardering of deel het artikel via social media!

Hans Vermaak, 0 / 5 (0 votes)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here