Onze achtergrond

ToolsHero is gestart vanuit een samenwerking tussen ScienceProgress.nl en Mood Internet. Door het combineren van onze sterktes hebben we een complete online kennis platform kunnen bouwen voor het presenteren, promoten en delen van management theorieën en methoden voor een wereldwijd publiek.

Combineren van sterktes

ScienceProgress.nl is gestart door Vincent van Vliet als een web project voor het verzamelen van interessante management theorieën en methoden. Zijn passie voor management content gecombineerd met zijn werkervaring in business consulting voor verscheidene bedrijven hebben ervoor gezorgd dat ScienceProgress.nl een complete website in Nederland is geworden voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in deze praktische management content. Naast deze Nederlandse website heeft hij besloten om te starten met een Engelse versie van ScienceProgress.nl. De Engelse website is ontwikkeld om een platform te starten die bezoekers meer dan alleen de presentatie van content van praktische management theorieën en methoden zou kunnen bieden.

Samen met de mensen van Mood Internet zijn we het ToolsHero platform gestart. De mensen van Mood Internet voegen de kennis van webdevelopment, grafisch ontwerp, online marketing en social media toe om als team gezamenlijk van ToolsHero een wereldwijd kennis platform te maken voor management theorieën en methoden.

Platform updates

Beide organisaties zijn ambitieus, professioneel georganiseerd en zijn continu op zoek naar een verbetering van het nieuwe platform. De mix van kennis van webdevelopment, online marketing, social media, content management en een enorm gedrevenheid om zaken snel en professioneel te organiseren en te verbeteren, maken het mogelijk om een platform te creëren dat innovatief is voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in praktische management theorieën en methoden.

We zullen onze website dit jaar snel uitbreiden met nieuwe interessante content en de komende periode zullen we veel nieuwe functies toevoegen aan het platform. We zullen ook infographics, business quotes, white papers, downloads, een community en meer content toevoegen aan het platform.

Het is onze ambitie om ToolsHero zo dynamisch en voortdurend interessant mogelijk te maken voor ons publiek.